Diferenţa dintre săraci şi bogaţi se vede cu ochiul liber în multe locuri din lume, dar în Brazilia se vede perfect.

În mare parte, asta se datorează şi lipsei unui plan pe termen lung, pe lângă alte probleme specifice zonei, cu drogurile şi clanurile mafiote.

Cu toate acestea, brazilienii au mândria lor şi, când vine vorba de scos pieptul în faţă şi capul în lume, se prezintă bine de fiecare dată.

Cât a costat Olimpiada de la Rio

La fel a fost cazul şi la Olimpiada de la Rio din 2016, unde investiţiile pentru organizare s-au ridicat la, atenţie, 4.600.000.000$ (da, patru miliarde şase sute de milioane de coco).

Atunci a fost un mare scandal, întrucât oamenii erau săraci lipiţi pământului, nebunia cu virusul Zika era în floare, iar statul plătea miliarde pentru organizarea Jocurilor Olimpice. Dar problemele au fost ignorate, datoriile municipalităţii au continuat să se adune şi totul a fost ok.

Bine, investiţia de la Rio nu se compară cu cea făcută de tătuca Putin, care a băgat la Sochi peste 50.000.000.000$ (cincizeci de miliarde).

După acest efort financiar deosebit, brazilienii nu au avut niciun plan cu parcul construit în 2016 cu un camion de bani şi a fost lăsat în paragină. Inclusiv cândva celebra arenă Maracana.

Hai să vedem câteva comparaţii:Cam aşa arată celebrul stadion Maracana după Jocurile Olimpice
Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Betty Robinson, campioana olimpică declarată în mod eronat moartă după un accident aviatic

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele