Dacă eşti pasionat de autoturisme, cu siguranţă eşti încântat şi de posterele uimitoare în care apar furioase cele mai noi modele de maşini.

Dacă eşti pasionat şi de marketing sau măcar ştii câte ceva despre acest domeniu, probabil ştii că se investesc incredibil de mulţi bani în promovare şi publicitate pentru a rămâne în top. În special în domeniul auto, unde concurenţa este la cote uriaşe.

Cu toate acestea, Audi a făcut o afacere excelentă când l-a angajat pe fotograful profesionist Felix Hernandez Rodriguez pentru a le promova noul model Audi R8.

Publicitate pentru o maşină de 160.000$, fără ca aceasta să apară în peisaj

Folosind tehnici mai puţin convenţionale în acest domeniu, Felix Hernandez Rodriguez a reuşit să facă o treabă excelentă când a creat materialele publicitare pentru modelul Audi R8, care costă în jur de 160.000$, folosind o machetă de 40$.

Totul devine şi mai curios când aflăm că Felix nici măcar nu s-a folosit de Photoshop pentru a ajunge la rezultatele uimitoare pe care le vom vedea. Fotograful a folosit modele în miniatură, decor creat de el, lumini şi efecte ale camerei foto.Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  De ce merg chinezii la saloanele auto din întreaga lume

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele