Prietenia dintre un om şi un animal poate fi uneori atât de strânsă, încât finalul este la fel de dramatic ca în cazul a două persoane. La fel este şi povestea unui cal care la o înmormântare s-a apropiat de sicriul stăpânului său.

Povestea emoţionantă a avut loc în Brazilia, unde un bărbat a legat o prietenie foarte strânsă cu calul său pe care l-a crescut de mic.

Cei doi erau de nedespărţit, deşi calul nu era folosit mereu la muncă.

Într-o zi nefericită, bărbatul a murit într-un accident cumplit de maşină.

La înmormântare, fratele bărbatului, ştiind de prietenia strânsă dintre acesta şi calul său, a decis că şi acesta din urmă merită să fie prezent la funeraliie prietenului său.

Deşi au fost destui care nu au înţeles ce caută calul aproape de sicriul stăpânului, la aflarea poveştii mulţi au izbucnit în lacrimi.

„A fost ca şi cum calul ştia ce se întâmplă şi dorea să-şi ia rămas-bun de la prietenul său”, spune una dintre persoanele prezente la înmormântare.

„(Calul) a început să se plimbe pe lângă sicriu, l-a mirosit şi apoi a început să necheze. Au fost nişte emoţii foarte puternice. Toată lumea a fost mişcată de această imagine, iar eu am început să plâng.”, spune o altă participantă la funeralii.

Acesta este o dovadă că şi animalele îşi jelesc prietenii.

Familia bărbatului decedat a declarat că va avea grijă în continuare de cal, iar acesta va primi tratamentul pe care l-a primit şi până în prezent.

Bărbatul şi calul său erau cei mai buni prieteni.

sicriul stăpânuluiFratele bărbatului a adus calul la înmormântare.

Calul s-a apropiat de sicriul stăpânului

„A fost ca şi cum calul ştia ce se întâmplă şi dorea să-şi ia rămas-bun de la prietenul său”

Au fost nişte emoţii foarte puternice. Toată lumea a fost mişcată de această imagine.”

sicriul stăpânului
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Loading

Urmăriţi CeSpun.Eu şi pe Google News

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele