Fie că recunoşti sau nu, tuturor ne place să avem o imagine cât mai bună în ochii celor din jur, în special în mediul online.

Nu toată lumea oferă importanţă imaginii lor în aceeaşi măsură, însă, logic gândind, urmând principiul dualităţii, putem afirma cu tărie că, dacă există persoane care, deşi vor să aibă o imagine bună, nu mişcă un deget pentru asta, cu siguranţă există şi persoane care vor să aiba o imagine bună şi recurg la tot felul de mijloace dubioase pentru a realiza acest lucru. Sau măcar încearcă…

Pun pariu că şi tu ai în lista de prieteni de pe Facebook persoane din a doua categorie, la care te gândeşti chiar în aceste clipe.

Unii sunt dispuşi să mintă cu neruşinare despre realizările lor, exagerând cu tot felul de chestii, doar pentru a primi câteva like-uri şi a creşte în ochii prietenilor mai creduli. Asta în timp ce alţii creează conturi false ale unor tipe/tipi foarte arătoşi, de pe care îşi dau like-uri siguri la pozele de pe profilul lor, impresionând lumea cu popularitatea lor.

Pe bune, am avut un coleg în liceu care fugea acasă în pauză pentru a-şi face conturi de Hi5, inventând adevărate bombe sexy, care îl apreciau enorm pentru popularitatea sa. Culmea e că unii au început să creadă că era tare tipul… :))

Mai există şi o categorie de băieţi, care deşi ştiu că nu sunt nici populari, nici ieşit din comun de atractivi, nu ştiu că totuşi nu sunt foarte deştepţi. Aceştia încearcă să-şi impresioneze prietenii cu iubitele lor super-sexy care, din păcate, nu există. Mai trist decât atât, este că toată lumea îşi poate da seama de acest lucru. Vezi mai jos de ce.

• CITEŞTE ŞI:  13 momente amuzante, în care copiii învaţă că viaţa e dură

Publicitate
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

1 Comentariu

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele