Un român şi soţia sa superbă au plecat într-o excursie în străinătate cu maşina.

Ajunşi în Ungaria, după 10 ore de condus, aceştia erau prea obosiţi pentru a continua, astfel încât au decis să înnopteze la un hotel. Singurul hotel din zonă era unul ceva mai pretenţios şi, deşi doreau să se odihnească doar câteva ore, au decis să se cazeze acolo.

La plecare, recepţionerul le-a înmânat nota de plată, care era de 300€!

Scos din sărite, românul îl ia la întrebări pe recepţioner, dorind să afle de ce costă atât de mult. Cu toate că era un hotel frumos, cu siguranţă nu are cum să coste o cameră 300€ pe noapte. După ce recepţionerul i-a explicat că acesta este preţul standard, bărbatul a insistat să vorbească cu managerul hotelului.

Managerul hotelului vine şi după ce îl ascultă, îi explică românului că hotelul are o piscină de lux, mărime Olimpică şi o sală de conferinţe, pe care cei doi soţi le puteau folosi dacă doreau.

„Dar nu le-am folosit!” zice bărbatul.

„Erau acolo şi le puteaţi folosi oricând.”, răspunde managerul.

Managerul continuă şi le explică celor doi că puteau merge la unul din celebrele spectacole pe care hotelul le găzduieşte în această perioadă, la care participau cei mai renumiţi actori din ţară. Bărbatul se plânge din nou, spunând că nu a participat la niciun spectacol.

„Ei bine, erau disponibile şi puteaţi să fi participat dacă doreaţi.”, răspunde managerul. La fiecare facilitate pe care o menţiona managerul, românul continua să-i spună că nu a fost nicăieri, ci doar s-a odihnit câteva ore împreună cu soţia sa.

• CITEŞTE ŞI:  Lucruri obişnuite dar uriaşe, care te vor face să te simţi mic

Managerul era de neclintit şi, într-un final, românul este de acord să plătească. Aşa că scrie un cec şi i-l înmânează managerului. Acesta, uimit, îi spune:

„Domnule, aici scrie doar 100€, restul unde e?!”
„Domnule, v-am taxat cu 200€ pentru că v-aţi culcat cu soţia mea superbă!”, răspunde românul încântat, arătând spre nevastă.
„Dar nu am făcut aşa ceva!!”, spune managerul, căruia nu-i venea să creadă ce aude.
„Ei bine, era aici şi puteaţi face acest lucru dacă doreaţi!”, după care cei doi au părăsit hotelul.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele