Un proces mai puţin obişnuit a avut loc de curând. Un copil şi-a ucis familia, fiind judecat pentru moartea a cinci persoane. Avocaţii au o sarcină extrem de grea în a-i explica băieţelului gravitatea situaţiei.

Scene sfâșietoare au avut loc într-o sală de judecată din Illinois, Statele Unite.

Un băiețel de 9 ani care abia se vede în scaunul din boxa acuzaților și ale cărui picioare nici nu ating podeaua a fost acuzat de moartea a cinci persoane.[Unilad]

Nici procurorii nu au avut o soartă mai ușoară. Au avut de formulat pe numele copilului acuzații tulburătoare.

Un copil şi-a ucis familia

copil şi-a ucis familia

Ancheta desfășurată după tragedie a scos la iveală un adevăr cutremurător. Kyle Alwood a dat foc intenţionat locuinţei.

În incendiu au murit cinci membri ai familiei sale.

După ce i-au fost citite acuzațiile, Kyle a plecat din sală în lacrimi, urlând de durere, împreună cu bunicii săi, în grija cărora a rămas după incident.

Din incendiu a scăpat numai mama băiatului.

„Toată lumea se uită la Kyle de parcă ar fi un monstru, dar nu este așa. Oamenii fac greșeli tot timpul. Da, este o tragedie de neimaginat, dar nu putem să-i anulăm pur și simplu existența din cauza ei”, a spus mama băiețelului, Katie Alwood.

Kyle va apărea din nou în fața instanței pe 22 noiembrie. Pentru că este minor, acesta nu poate fi închis așa că, până atunci, copilul stă cu bunicii.

În incendiu au murit doi frați vitregi, Ariel, de un an, și Daemeon Wall, de 2 ani, tatăl său vitreg, Jason Wall, de 34 de ani, verișoara Rose Alwood, de 2 ani, și bunica din partea mamei, Kathryn Murray, de 69 de ani.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Karl Denke, criminalul canibal care vindea bucăţi din victimele sale

Datele autopsiei au arătat că cei cinci au murit ca urmare a intoxicației cu fum.

Cum a scăpat mama copilului

Mama sa a scăpat doar pentru că, în momentul izbucnirii incendiului, nu era în casă. Când s-a produs tragedia, ceilalți dormeau.

„Eram afară, dar vedeam pe geam cum copiii mei se sfârșeau. Le spuneam că îi iubesc și mă rugam ca măcar să audă asta. De cealaltă parte a geamului, copiii mei îmi strigau să-i salvez, dar nu puteam”, a mai spus mama.

„Nu știu ce a fost mai greu: să-i aud cum țipă, sau să nu-i mai aud deloc”, a mai spus mama, în lacrimi.

Atât Katie, cât și Kyle au fost diagnosticați, ulterior producerii tragediei, cu o formă de schizofrenie, ADHD și tulburare bipolară.

De cealaltă parte, însă, Samantha, mama micuței Rose, care și-a pierdut viața în incendiu, spune că vrea ca nepotul ei să primească o pedeapsă pe măsură.

„Cred că ar trebui să fie izolat cumva, să fie scos din societate până la majorat”, a spus Samantha.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele