Acasă General Blogger Top 5 personalități care l-ar putea învinge pe Victor Ponta la alegerile...

Top 5 personalități care l-ar putea învinge pe Victor Ponta la alegerile prezidențiale

143
0

Au mai rămas doar 2 luni până la alegerile ce vor desemna următorul președinte al României, iar competiția pentru fotoliul de la Cotroceni pare una anostă, toate sondajele dându-l câștigător pe Victor-Viorel. Nici nu este de mirare dacă ne uităm la contracandidații săi: unul care rostește 3 cuvinte într-o jumătate de oră, unul fară dinți în gură, unul care face spume la gură, un fost procuror comunist și una venită de pe centura politicii și nu numai.

Pentru a evita plictiseala totală și pentru a aduce puțin suspans în această înfruntare electorală aș propune 5 competitori cu șanse reale în fața lui Ponta:

1. Vladimir Putin – pe lângă faptul că este fost spion KGB (cu o privire ce îl poate speria și pe Yeti), acesta se luptă de la egal la egal cu urșii, aleargă cu tigrii sau înoată cu rechinii. În plus este singurul politician din lume care a câștigat un tur de scrutin cu 140%, fapt ce a stârnit invidia chiar și în cimitirele din Teleorman.

2. Tovarășul Alexandru Vișinescu – dacă și-ar depune candidatura în mod cert ar câștiga din primul tur cu 100% din voturi. Asta pentru că toți contracandidații lui ar sfârși în lagare sau în beciurile de la Securitate.

3. Fuego – ar lua 35 de milioane de voturi numai de la fanii lui din Basarabia, mai mult decât atât e singurul ce ar putea să o facă și pe mama lui Ponta să voteze cu el.

4. Florin Salam – l-ar învinge pe Victor Ponta “pentru că manea, droguri, femei, bani și dujmani”

5. Loredana Chiviu și Ana Mocanu – ar avea grijă ca după 2 luni de campanie și nenumărate băi de mulțime, să își asigure voturile a 99,5% dintre bărbați. Restul de 0,5% e reprezentat de impotenți și minoritatea gay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here