Reza Parastesh este un tip din Iran, în vârstă de 25 de ani. Singura chestie care îl face mai special este că seamănă perfect cu starul Barcelonei,Lionel Messi. Destul de special, nu-i aşa?

Dar treaba asta i-a cam adus probleme în ţara sa, fiind arestat de poliţişti.

Reza Parastesh a observat că seamănă cu starul argentinian în urmă cu câteva luni, iar după ce şi-a mai făcut şi look-ul lui Messi, cu frizură, barbă şi un tricoul al formaţiei catalane, a început să întoarcă priviri pe stradă.

Purtând tricoul cu numărul 10, a fost zărit de mai mulţi microbişti într-o zi, în timp ce îşi conducea maşina. Oamenii au înnebunit pe loc când l-au văzut, adunându-se în jurul lui pentru a face poze şi a cere autografe. Faima sa de scurt timp nu s-a terminat prea bine. Messi din Iran a fost condus la sediul unei secţii de poliţie, pentru că a deranjat ordinea şi liniştea publică. Ştiu că este bizar, dar legile sunt legi.

Din fericire, Messi din Iran a fost eliberat, iar la scurt timp a devenit faimos pe internet. A primit tot felul de mesaje şi contracte de modeling.

Viaţa lui Reza Parastesh s-a schimbat la 360° în doar câteva zile. Se pare că nu trebuie să fii un mare sportiv pentru a avea succes, ci este suficient să semeni perfect cu unul.

Acesta este Reza Parastesh, “Messi din Iran”

După ce a fost confundat cu Lionel Messi, Reza Parastesh a fost arestat

Reza Parastesh a devenit un star în oraşul său natal

După ce a fost eliberat de poliţişti, viaţa lui s-a schimbat total

Seamănă perfect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here