Acasă General Blogger Scrisoare deschisă către Radu F. Constantinescu “aka” Otravă

Scrisoare deschisă către Radu F. Constantinescu “aka” Otravă

5140
55

După ce m-am luat de Zmenta şi de bloggeri proşti şi am fost puternic criticată, îmi pot asuma faptul că mă pot confunda oricând cu statutul de hater-iţă. Ştiu că nu te interesează şi că mă adresez celui mai mare blogger, mult prea mare pentru a se putea coborî vreodată la nivelul celor care nu observă că ai pus acolo ca la chiori pe blog la tine: “Locul 1, bloguri personale, Trafic.ro”, dar totuşi eu îţi scriu cu drag, în speranţa că mă vei citi şi vei scrie apoi despre mine şi despre cum m-ai citit din prima şi despre ce fac şi cum fac şi de ce fac şi despre ce ar trebui să aprecieze bărbaţii la mine şi despre ce ar trebui să facă bărbaţii faţă de femeile care gândesc ca mine etc… îmi vei face şi mie trafic relevant şi… probabil mă voi umple de bani, pentru că deh, fetele vor da like şi fetele de la fetele vor da şi ele like şi tot aşa.

girl-gun-guns-karma-lara-croft-tombraider-180411

Huh, tot ce scriu aici, e ceea ce a rezultat după ce ani de zile te-am citit şi admirat zilnic, cu balele pe la gură, evident, aşa cum fac toate cititoarele tale, şi după ce mi-a plâns inima de fiecare dată când mi-am amintit că la tine pe blog scrie undeva că nu agăţi pe net (probabil când ai scris asta te-ai gândit în modestia-ţi că altfel nu ai fi făcut niciodată faţă cererilor… nu? Frumosule modest, care eşti tu gigolo!), iar scopul este simplu: acela de a te impresiona şi de a te convinge încă o dată că eşti cel mai bun.

Dragă Radule,

Hai să-ţi fac un profil psihologic, ce zici? Dar nu cum faci tu… Nu o să-ţi scriu chestii de genul “Dacă nu îl placi aşa pupincurist cum e, nu-l placi deloc, femeio…”. Ceea ce faci tu este cam totuna cu ce făceau ăia de la Caritas sau FNI, adică este japcă. Tot aşa, piramidal. Desigur, aduce şi cu ce fac vrăjitoarele. Ideea este că manipulezi într-un mod macabru feminitatea prin exploatarea unor nimicuri. Uite, un exemplu e acela că faci pe feministul. Pe lângă faptul că ştii cum să scrii şi, ştiind să scrii, ştii să spui într-un mod mai special că o fată care stă cu un căcat de om, poate fi considerată scatofilă. Tu o spui mai gingaş… “dacă nu o iubeşti dimineaţa….”. Of, eşti bărbatul perfect, Radule…

Adică… cine nu şi-ar dori un pupincurist obosit lângă ea? Cine nu ar vrea să aibă alături un bărbat care este în stare să spună că bărbaţii fac parte din cea mai josnică categorie de fiinţe terestre, doar de dragul de a strânge like-uri, iar apoi pentru a culege roadele şi pentru a se putea lăuda celor care-i spun că e de căcat, că el e cel mai bun cu trafic mare şi tot ce trebuie…?

loverÎn cel mai nou articol al tău, dragule, ai dat de înţeles într-un mod sau altul că tu deţii adevărul absolut în ce priveşte mersul prin social media. Ce meschin eşti, profiţi de naivitatea fetelor (sunt curioasă, o fi vreun bărbat care-ţi dă like la articole? da? nu te cred!)… Tu spui că un blogger care scrie “cu toată sinceritatea” îşi menajează publicul ori minte ca un avocat. Eu spun că asta este o idioţenie, na, de dragul de a nu fi de acord cu tine. Pot aduce şi argumente, cum ar fi acela că un blogger care scrie “cu toată sinceritatea” scrie cu toată sinceritatea. Altfel, mai scrii tu acolo că o minciună te poate duce sus, dar numai sinceritatea te ajută să rămâi sus. Pe bune? Sinceritatea sau adevărul? Există adevăr? Ce înseamnă sinceritate? Ok, o să faci un articol despre asta şi o să întorci totul împotriva bărbaţilor pentru a fi sigur că o să faci rost de trafic de top blogger. Revenim. Radule, tu nu ai public, eşti doar o ocazie, o fantezie, nu eşti blogger… ce ştii tu? Eşti un străin. Eşti tu blogger? Tu nu scrii niciodată ceva despre ceva. Tu doar prosteşti. Crezi că toate femeile sunt moarte după ce căcat mănânci tu în articolele tale? Crezi că nimeni nu-şi dă seama că tot ce faci este să manipulezi feminitatea, să scrii exact ce vrem noi să auzim? Asta nu presupune că ne înţelegi, asta înseamnă că nu eşti decât un cancan. Pentru că doar asta ştii, bloggerule de top.

Noi, toţi cei care avem o legătură cu blogosfera, ştim care sunt adevăraţii bloggeri de top. Iar ăia te-au ironizat de N ori, mai demult, ştii tu… aici, aici, aici şi aici, de exemplu.

Respect şi pace,

Roman Larisa Damaris

__________________________________________________

Iată cum arată un articol al marelui blogger:

Facebook

55 Comentarii

  • Da, am uitat să precizez că la cât este de disperat, are comentariile blocate şi se laudă ca un disperat cu traficul lui fenomenal. O ruşine.

 1. Nu pot sa-mi imaginez ce e in capul p..delor care plang dupa ce abereaza asta!! Ori sunt foarte proaste si nu sunt capabile sa-si dea seama ca orice dobitoc care stie sa scrie in limba romana si se plictiseste de moarte, poate sa scrie asa ceva, ori sunt instabile emotional si orice cacat siropos li se pare genial…..

 2. La asta mă gândeam şi eu: chiar nu-ţi trebuie mare talent să scrii… chestii de astea. Drept dovadă, chestia lansată de Arhi, cu Scrie ca Radu bla bla Day, a reuşit să demonstreze că orice blogger care se pricepe la asta, poate oricând să debiteze la fel ca marele idol. Însă nu o fac, pentru că…

 3. Cand i-ai dat pe Zoso si Arhi drept mari bloggeri, pe mine m-ai pierdut. 2 cianuristi dati ca reprezentanti pentru opusul lui scrie “sincer” si “manipulator”… sorry, dar nu…
  In rest, fain articolul.

  • A fi blogger înseamnă a avea o părere pertinentă despre ceva. Faptul că tu nu eşti de acord cu părerile lor, nu înseamnă că nu-s bloggeri buni. Nici eu nu-s mare fan, şi pe mine mă enervează uneori, însă nu pot să zic că cei în cauză nu ştiu ce-i aia blogging. E ca şi cum ai zice că Păunescu n-a fost un poet bun, că a pupat regimul în dos.

  • Să facem diferenţa între a fi blogger adevărat şi a fi blogger bun. Faptul că sunt sau nu buni ca bloggeri, nu are a face cu faptul că sunt bloggeri adevăraţi. Ambiguu, dar adevărat.

  • Deci Otrava asta e nr in la trafic, like-uri si alte bla bla si totusi tu zici care sunt Adevaratii bloggeri de top. Din moment ce Otrava ii umileste la trafic si totusi ei sunt mai de top, implica automat ca ei sunt mai de top, mai adevarati, prin calitatea a ceea ce scriu (daca nu prin trafic si nu prin calitate, prin ce ar mai putea fi de top?) . Si eu resubliniez ca sunt doi cianuristi care au scris mizerii pt ca au fost platiti si daca i-ar fi platit altii sa scrie altceva aia ar fi scris. Bloggerii acestia de top sunt pt mine ca si politicienii de top, adica niste….. . Si cand tu ii prezinti intr-o forma in care ei sunt Adevaratii, automat iti asociezi imaginea cu ei si iti exprimi aprecierea pt ei, moment in care pe unii ca mine, i-ai pierdut. De tot. Ia-o ca pe un feedback si nu personal. Sau ia-o personal sau nu o lua deloc.

   • Stimate domn,

    Traficul ăstora nu este public, deci nu avem de unde şti dacă şi care este diferenţa. La numărul de like uri este evident motivul pentru care există diferenţa. Ăia nu dau doi bani pe facebook, iar ăsta doar asta face.

    Bloggingul nu presupune doar ceea ce punctezi tu, adică a scrie. Ei au fost printre primii, deci printre fondatorii blogosferei româneşti, cum ar putea să nu ştie cu ce se mănâncă asta? E ca şi cum ai spune că Antena 3 nu e post TV de ştiri, doar pentru că acolo se mănâncă numai căcat. Ăştia sunt, pe ăştia îi avem. Sunt cei mai vizitaţi şi cei mai apreciaţi, general vorbind.

    Comparaţia dintre Radu F ăsta şi ei nu este relevanta, eu fac doar o paralelă între blogging şi ce face Radu. Pentru că altfel, să fim rezonabili, ce legătură are publicul lui Constantinescu cu publicul lui Zoso? Ce să găsească fetele ăluia pe blogul ăstuia? Iar link-urile către cele 4 bloguri, exemplele, sunt ironii la adresa preaslăvitului Radu F Constantinescu. Deci nu am făcut referinţe la blogurile lor şi atât, ci la articole cu legătura la ce am scris eu.

    Îmi pare rău dacă ţi se pare că-mi asociez imaginea cu ei, personal mi se pare un aspect subiectiv. Nici măcar nu înţeleg partea cu “cianurişti”, intru destul de rar pe Arhi şi Zoso, aparent, nu sunt la curent.

    O zi excelentă.

 4. Esti atat de proasta incat nu ti-ai dat seama ca sunt doua persoane diferite :)))))))))))))) Nu-l citesc nici pe Radu nici pe Otrava dar nu m-am putut abtine sa nu-ti scriu ca se vede cum crapi de ciuda. Cum sa comentezi cand tu ai 800 de like-uri pe pagina? :))))))))))))))))))))))))))))))))

  • Chiar eşti atât de retardat?!?!?! Mi-e milă de tine. Dă click în articol unde scrie “aici, aici…” Boule! Şi apoi întreabă-l pe idolul mamei tale câte like-uri avea el la 2 luni după ce a deschis un blog, cretinule!

   • Voi sunteţi de vină că îi daţi atenţie. E atât de cretin încât nu pare să aibă logică să-i spun că titlul e ironic…

  • Cristiane, am si eu, blog. Majoritatea persoanelor pe care le cunosc habar nu au de existenta lui. Calitatea unui blog nu se masoara in nurmarul de like-uri. Desi nu sharuiesc articole pe facebook si nu am pagina personala a blogului pe facebook, numarul vizitatorilor mei creste, in fiecare zi. De asemenea, am si o carte si un scurtmetraj la activ. 🙂 Si totusi lumea stie de existenta mea si fara sa-mi fac publicitate si nu crap de ciuda ca seniorii Radu si Otrava au mii de fani pe facebook. :)))))

 5. Bai , ce tare ! Am intrat o singura data la cutarica pe blog si m-am scarbit. Atat de modul de a scrie cat si de mecla. Avea o poza pe undeva. Arata ca un tocilar care a gafait toata tineretea de onanie iar acum incearca sa capete niste pasarica. Dar in fine , sa nu intru in detalii,. As fi jurat ca un asemenea articol a fost scris de un barbat :))). Am fost surprins ce sa zic ! Bv tie , ai iesit din tipare.

 6. stiu ca pentru fiecare (presupus sau real) ‘player’ exista cel putin un (real si foarte convins) ‘hater’, si de cele mai multe ori cel din urma nu face altceva decat sa-i aduca publicitate (negativa, dar tot publicitate) celui cu care are ‘o problema’ (sau cum s-o numi ea)…dar in cazul de fata rezonez prea bine ca sa mai conteze psih-analiza, argumentele, contraargumentele,etc. :))

  p.s. m-ai fi convins 100% pana sa vad ca i-ai recomandat pe arhi si zoso (pe care, personal, ii consider incompetenti cu PC/laptop si conexiune la internet si atat)…dar mai citesc si alte postari pentru a-mi putea forma o opinie 🙂

  spor!

  • Oameni buni, încetaţi cu recomandatul. Nu am recomandat pe nimeni, am dat exemple de bloggeri adevăraţi. Adică oameni care fac blogging, nu contează cum, nu mă priveşte, fiecare citeşte oricum ce vrea. Dar nu i-am recomandat.

 7. acest articol nu se pare că este “spălatul rufelor în public”, nu contest dreptatea la nimeni pentru că nu ştiu şi nu mă interesează subiectul, dar m-am băgat în vorbă pentru că serile trecute media era plină de acuze în public ale aleşilor PSD şi PNL, urăsc acest tip de dialog la distanţă şi prin intermediul altora, Lisa sper să nu te simţi ofensată sau acuzată …

 8. Lol ce cuvinte noi au aparut in dictionarul oamenilor care isi traiesc viata pe internet “bloggosfera” … Sunt complet impresionat de arta asta de a da cu parerea despre orice … Un fel de atotstiitori bloggeri astia.. Nici nu mai poti sa te caci ca te temi ca nu o faci cum trebuie si ai nevoie urgenta sa consulti un “blog de specialitate” care ajunge sa ajute oameni nesiguri pe ei :)))

 9. Bun punct de vedere. Dar, pe de o parte, aici are Radu avantaj – scrie ceva ce vor femeile sa auda… E exact ca melodia de la Vama, aia cu Perfect fara tine, pe care o fredoneaza toata lumea frustrata. De ce o fredoneaza, chiar daca multora le face rau ? Pentru ca ei vor sa auda in unele momente kktul ala de fraza “perfeeeect …” bla bla bla. E ca si cum te-ai duce sa cumperi un pachet de tigari pe care iti cere vanzatorul 100 de lei…si tu ii dai.
  Faptul ca stie sa profite pe urma persoanelor care vor sa auda ceva in anumite momente, cred ca il impinge in topuri. Dar nu in topurile bloggari, ci in topuri facute de niste persoane “sensibile” 🙂 in anumite momente… Cred ca mai buna ar fi descrierea de “escroc sentimental” .
  Cat despre comentariile lipsite de sens vis-a-vis de articol, pun pariu ca tot niste persoane frustrate si lezate in “like-ul” dat, se afla in spatele tastaturii 🙂
  Bafta in continuare !

 10. De ce nu e loc pe internet pentru toti? Ti s-au terminat subiectele si te-ai gandit sa critici? E jenant. Esti jenanta ca iti permiti sa bagi toti barbatii intr-o oala si sa-i faci de ultima speta. Oamenii ca tine mananca mult, gandesc putin.

  • Bebe, de unde ai dedus tu că aş băga toţi bărbaţii în aceeaşi oală? Mamă dragă, probabil sunt mulţi care mănâncă mult şi gândesc puţin, dar ce facem cu cei ca tine care nu ştiu să citească?

 11. Frustrare. De ce ala are si eu nu? Cam asta vad la tine. Nu citesc niciun blog, intamplator am dat peste acest articol. Te scremi sa scoti niste replici inteligente. Vrei sa pari aia rea, auzi la ea “hater-ita” :)) Pana nu inveti si bagi bine in capatana aia…ca nu toti oameni gandesc ca tine si ca fiecare e liber sa faca ce pizda ma-sii vrea, si “bloggerii adevarati” si cititorii. Ti-ai zis o parere. Ca sa ce? Sa vina alti latrai sa te “sustina”, cica. Toti vreti sa fiti diferiti, altceva…dar va scaldati in aceeasi mocirla. Suna “manelistic” daca te fac invidioasa, dar e tristul adevar. In ochii cui si cu ce te ridici tu daca stai sa critici pe altii? Crezi ca ii doare in cur pe aia…ca le-ai scris tu scrisori deschise :))) Trezeste-te fetito, si fa ceva util cu viata ta…ca de catele care latra si nu musca…suntem satui 🙂

  • Practic, încerc să demonstrez ce încerci şi tu să demonstrezi cu acest comentariu, domnule inteligent. Înţelegi tu? :)) Subscriu ce ai scris tu, ca răspuns la comentariul tău.

   • Asa-i cand n-ai agumente. Subscrii! :-j Apropo, cand mi-o creste penis si testicule, o sa poti sa mi te adresezi cu “domnule inteligent”.

    • Draga mea, ţi s-a părut că am manifestat un interes deosebit cu privire la sexul tău?

     Argumente să ce? Să-ţi răspund la întrebări? Ok. Ce vreau să demonstrez? Nimic. Este părerea ta şi o respect, dar nu înţeleg ce argumente vrei.

   • auzi FHA! deschide o carte, una cu pagini de la biblioteca 😉 nu mai visa la asta cu mana in pantaloni. si daca iti este asa drag lasa i poezii de dragoste pe pagina lui si cara-te de aici 😉 daca sustii ca toti sunt liberi sa faca ce vor atunci poarta te ca atare si nu mai comenta aiurea la lucruri care nu au nici o legatura cu creierul tau imbibat in dulceata de trandafiri. Si inca ceva 🙂 frustrarea pe care o simtim este indreptata spre toti imbecilii sedati care se aduna ca o turma de oi si inghit toate cacaturile evidente pe care le debiteaza toti jenantii. Si dupa ce ca sunteti handicapate mai aveti tupeu si sariti de cur in sus ! savureaza ti lectura de calitate si scrie ti in jurnal nu pe pagini publice sa te faci de cacat.

    • Taranco, vezi ca te dai de gol ca esti fana lui RFC. De fapt nu m-ar mira sa fie tot Lisa, tot Lisa e si Ion popescu ala. Adica, sa fii asa penibila incat sa iti comentezi singura postarile dupa mai multe “conturi”. Acum e de inteles de unde atata frustrare :)))

     • Nu cred ca am venit aici sa-l “sustin” pe idolul vostru in secret Radu F., m-a intrigat doar faptul ca vreti sa va “ridicati” aruncand cu noroi in oameni care fac ceva, bine rau, macar fac. In schimb moldoveanca ce face? Ce a vazut la televizor. Daca face scandal, se ridica. Acum o sa spuna “nuuu, eu nu mai uit la televizor, eu citesc” (Radu F citeste, dar n-o sa recunoasca) Asa ca, mai duceti-va in pizda mamelor voastre, bai fanii Lisei (care de fapt sunt tot ea). Puteti sa mancati de acu’ cat cacat vreti. Eu m-am lamurit cu ce “oi” am de-a face. O zi buna!

     • Ştii care e ironia? Că şi Lisa face ceva.. În schimb tu? Şi ţi-a zis “FHA”, pentru că tu eşti o retardată care se apucă să înjure ca la uşa cortului. În caz că n-ai prins ironia.

 12. Bloggerii sunt oameni reali? CU viata? Activitati? Rol in societate? Sa- mi trag palme, imi pareau niste disperati ce fac povesti despre ce misto ar fi sa faca ceva, dar in alta viata. Alter ego and shit. Nu atac tipa ce- a scris articolul cat terminatul care l- a inspirat. Si toate nesatisfacutele (in principal pe plan emotional) , care il plac pe un onanist, care probabil face sex doar la betii crancene si se trezeste dimineata cu regrete. Desi la cate nasoale o fi avut, s- ar fi zis ca s- a obisnuit cu ideea.
  No copchile, pot sa zic ca imi pari genul de mascul pensat, ras, cu rimel si fond de ten, ce face schimb de tampoane cu femeia, dar si de parteneri (te prinzi tu ce zic) .

 13. Cred ca am citit odata ceva scris de asta, nu stiu daca el e, dar m-am scarbit din prima. Tipu e foarte apreciat de ratate cu daddy issues care sug pula prin baile cluburilor, semidocte mandre ca citesc altceva pe langa subtitrarile comediilor romantice. Nu stiu de unde atata ura pentru bietele imbecile dar nu suport cum logoreea astuia se potriveste atat de bine cu ideile preconcepute ale tampelor despre dorinte interzise, dragoste si alte clisee.

 14. Mi-ai furat ideea :)))….Exact de asta nu il suportam pe Radu F. de cand o data parca prin mizeria mea de “betie” sentimentala am citit unul dintre articolele lui. Omu se foloseste de estrogenul care curge prin venele femeilor si manipuleaza asta sa castige faima si respect…Pentru el femeia nu e o muza, e o vacuta prinsa in cercul lui de cuvinte :)….Adevarul este ca e foarte usor sa te transpui in una dintre situatiile prezentate de el cand sunt cliseeice si se intampla aproape zilnic cuiva. Numai ca noi restul oamenilor cu cap nu stam sa exploatam un intreg sex… O zi buna :)))

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here