Acasă Diaspora Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat la spital de...

Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat la spital de 73 de ori

976
0

Un român de 54 de ani, stabilit în Pordenone, a fost expulzat vineri din Italia din cauza alcoolismului.

Românul a fost trimis înapoi în ţară, fiind însoţit de agenţii de la Imigrări pe aeroportul din Veneţia, de unde a fost pus la un zbor către România.[Il Friuli]

Decizia de expulzare a fost emisă de parchet şi confirmată de tribunalul din Trieste. Magistraţii i-au interzis să mai revină în Italia timp de 5 ani, fiind considerat “pericol social”.

Din ianuarie 2017 şi până azi, românul a ajuns de nu mai puţin de 73 de ori la spital din cauza alcoolismului.

expulzat din italia

Expulzat din Italia din cauza beţiei

Episoadele s-au înmulţit în anul 2020.

Românul a fost internat de 45 de ori după episoade de comă alcoolică. De multe ori a fost descoperit adormit în mijlocul străzii, în parcuri, în faţa unor baruri sau chiar în biblioteca publică.

În cele mai multe cazuri, era găsit chiar în apropierea centrului pentru dezalcoolizare din Sacile unde era trimis constant.

Paharul s-a umplut pe 11 februarie.

Atunci bărbatul a fost găsit în jurul prânzului de poliţişti într-un magazin de pantofi. Omul intrase beat în magazin şi se culcase pe podea.

Odată adus în faţa procurorilor, s-a decis expulzarea sa.

Expulzarea bărbatului român a fost „adoptată din motive imperative de securitate publică. Persoana s-a prezentat în locuri publice de nenumărate ori într-o stare avansată de ebrietate”, se arată în documentul eliberat de Tribunalul din Trieste.

Românul era în Italia încă din 2003. Şi-a găsit un serviciu în regiunea Pordenone, dar a fost dat afară după ce a venit la muncă doar de 3 ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here