Acasă Diaspora Cum s-a răzbunat un român din Londra, după ce a fost dat...

Cum s-a răzbunat un român din Londra, după ce a fost dat afară din apartament

2271
0

Un lucru e clar. Românii sunt inventivi, indiferent de situaţie. Acest lucru a fost dovedit o dată în plus de un român din Londra, dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie.

Proprietarul unui apartament din Marea Britanie s-a ales cu o pagubă uriaşă din cauza unui chiriaş român, pe care l-a dat afară după ce nu i-a mai plătit chiria mai multe luni.[Daily Mail]

De asemenea, omul a acumulat datorii de peste 6000 de lire sterline la întreţinere.

Supărat că a fost dat afară din cauza datoriilor, românul s-a răzbunat pe proprietar devastându-i apartamentul şi lăsându-i frigiderul plin de viermi.

7 luni pentru evacuarea din apartament a unui român din Londra

În imagini se vede mizeria lăsată în urmă de român în apartamentul din Barking, Essex.

Două frigidere au fost invadate de viermi, după ce chiriaşul a abandonat în interiorul acestora alimente şi le-a scos intenţionat din priză.

Deşi acumulase o datorie de 6250 de lire la întreţinere, proprietarul nu-şi mai poate recupera banii. Chiriaşul nu lucra şi nici nu avea proprietăţi pe teritoriul Angliei.

În plus, britanicul trebuie să plătească din buzunarul prorpiu şi pentru serviciile de curăţenie şi reparaţiile.După ce a contactat reprezentanţii agenţiei imobiliare, proprietarul a aflat că românul nu era la prima abatere.

Omul a mai fost evacuat şi din alte locuinţe, după ce a acumulat datorii.

Proprietarul este acum hotărât să dea în judecată agenţia imobiliară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here