Puţini ştim că dincolo de aer, apă, hrană, Pământul ne mai oferă o resursă esenţială fără de care viaţa pe această planetă ar fi imposibilă. Este vorba de energia vieţii sau Rezonanţa Schumann.

Prin undele de frecvenţă pe care le emite, Pământul ne aduce echilibru, vitalitate, sănătate şi chiar viaţă.

Asta susţin cercetările efectuate odată cu celebra descoperire a profesorului german Winfried Otto Schumann.[1]

De asemenea, circulă pe internet ideea conform căreia ziua nu mai are 24 de ore, ci doar 16 ore.

Se spune că timpul trece mai repede acum pe Pământ decât în trecut, iar aceasta s-ar întâmpla din cauză că frecvenţa de rezonanţă Schumann a Pământului a crescut.

Vizionaţi în materialul video de mai jos modul de propagare al frecvenţei Schumann

7,83 Hz – pulsul viu al Pământului

În anul 1951, cercetătorul a demonstrat că Pământul, asemenea unui diapazon, emite audiofrecvenţe naturale care sunt formate în ionosferă şi pot fi măsurate.

Unda staţionară în atmosferă a fost numită rezonanţa Schumann sau frecvenţa 7,83 Hz, ea înconjurând şi protejând regnul viu al Terrei.

Starea de sănătate

La zece ani după această descoperire, omul de ştiinţă Rütger Wever a vrut să studieze dacă această frecvenţă are sau nu impact asupra fiinţei umane.[2]

În 1960 Rütger Wever a construit un buncăr subteran care filtra rezonanţa Schumann.

Pe o perioadă de 30 de ani, profesorul a făcut experimente în care studenţi voluntari au petrecut câteva săptămâni la rând în buncăr, complet izolaţi de rezonanţa 7,83 Hz.

Publicitate

Prima observaţie a fost aceea că sănătatea fizică şi mentală a studenţilor avea de suferit. Se simţeau bolnavi, devitalizaţi şi aveau migrene în mod constant.

Lucrul cu adevărat interesant a fost atunci când Rütger Wever a introdus, în secret, în buncăr frecvenţa 7,83 Hz folosind un generator de puls magnetic.

• CITEŞTE ŞI:  10 culturi în care s-au practicat ritualuri cu sacrificii umane

De fiecare dată, efectele nocive simţite de voluntari fie dispăreau, fie se diminuau semnificativ.

Stresul, durerile de cap şi suferinţa afectivă s-au redus, iar senzaţia de bunăstare le-a revenit complet, totul numai prin introducerea generatorului de frecvanţă Schumann.

Se pare că atunci când suntem deconectaţi de frecveţa Pământului, perioade lungi de timp, efectele nocive se resimt mai ales la nivelul corpului fizic.

Nu întâmplător primii cosmonauți care petreceau perioade îndelungate în afara câmpului magnetic al Pământului pierdeau 80% din densitatea lor osoasă.

Din acest motiv, profesorul Michael Persinger a dezvoltat generatoare de undă Schumann pentru zboruri spațiale, având ca rezultat anihilarea efectelor deconectării de frecvenţa Schumann.

Mai este posibilă viaţa în absenţa frecvenţei Schumann?

Un alt experiment celebru este cel al profesorului Luc Montagnier. Cercetătorul desfăşura studii privind modul în care nucleotidele, adică elementele din care este alcătuit ADN-ul, pot forma un ADN complet nou.

Anterior acestei cercetări, savanţii au combinat aceste nucleotide de nenumărate ori, însă fără rezultat. Luc Montagnier a adus ceva nou acestor experimente.

Cu ajutorul unui generator de frecvenţă Schumann, cercetătorul a introdus în experiment frecvenţa 7,83 Hz, timp de 18 ore.

Rezultatul? Experimentul a fost capabil să creeze ceea ce savanţii nu reuşiseră până atunci. Luc Montagnier a recreat scânteia vieţii, transformând nucleotidele în ADN efectiv, doar prin introducerea frecvenţei Schumann.

Întrebarea venită în urma acestui studiu a fost dacă nu cumva frecvenţa Schumann este însăşi condiţia vieţii.

Să fie oare elementul obligatoriu fără de care viaţa pe această planetă nu ar putea exista?

În urma studiilor se ridică o serie de alte întrebări, toate având un răspuns clar. Fără îndoială frecvenţa Schumann este condiţia vieţii şi scutul protector al fiinţei umane.

Este resursa esenţială care oferă vitalitate, claritate mentală, sănătate şi rezistenţă la factori de stres.

Conectându-ne cu ea ne putem îmbunătăţi starea de sănătate, forticăm sistemului imunitar şi mental şi amplificăm nivelul de energie.

• CITEŞTE ŞI:  Margaret Dickson, femeia care a supravieţuit unei execuţii: a refuzat să moară

Rezonanţa Schumann – explicaţia pe înţelesul tutuor

Furtunile tropicale sunt caracterizate prin descărcări electrice intense şi frecvente.

Acestea generează unde electromagnetice cu spectru foarte larg.

rezonanţa schumann

Pentru cele de foarte joasă frecvenţă, spaţiul format între suprafaţa Pământului şi ionosferă devine un adevărat ghid de undă prin care acestea se propagă pe distanţe foarte mari. Uneori ajung chiar să înconjoare Pământul.

Analizarea acestor unde este importantă în climatologie deoarece se poate obţine o imagine la nivel global  a fenomenelor meteorologice locale.

Frecventele descărcări electrice ce apar în timpul unor furtuni puternice creează unde electromagnetice din domeniul ULF[3] şi ELF[4].

Fenomenul este cunoscut în literatură sub denumirea de „Rezonanţă Schumann” şi a fost prezis de fizicianul Winfried Otto Schumann în 1952.

Prin metode experimentale, au fost puse în evidenţă frecvenţele de rezonanţă Schumann la valori de 7,83 Hz, 14,3 Hz, 20,8 Hz, 27,3 Hz şi 33,8 Hz.

Aceste valori ale frecvenţelor de rezonanţă nu sunt fixe.

Ele sunt influenţate de condiţiile atmosferice ce duc la modificarea înălţimii ionosferei şi implicit, la modificarea volumului “cutiei de rezonanţa”.

De asemenea, amplitudinea undei electromagnetice rezonante se modifică în funcţie de numărul de descărcări electrice din atmosferă în intervalul de timp analizat.

Punctele critice

S-a constatat că în decursul unei zile pot fi puse în evidenţă trei maxime: unul corespunzător furtunilor tropicale din Asia de sud-est, după 5 ore un maxim datorat furtunilor din Africa, iar după încă 6 ore, un maxim corespunzător furtunilor din America de Sud.

Analiza ştiinţifică a acestui fenomen poate oferi date importante referitoare la modificări climatice la nivel global, temporare sau definitive.

Punând în evidenţă descărcările atmosferice (fulgere şi trăsnete) şi analizând frecvenţa şi localizarea lor, se poate obţine o imagine globală, de real folos în climatologie.

• CITEŞTE ŞI:  De ce nu este trimis gunoiul de pe Pământ în spaţiu? De ce nu îl aruncăm în Soare, dacă este atât de fierbinte?
Publicitate

Undele electromagnetice din gama ELF pot fi recepţionate doar cu antene şi receptoare special concepute, având în vedere că lungimea lor de undă este extrem de mare şi nivelurile de câmp extrem de mici.

Un alt impediment legat de punerea lor în evidenţă este imediata lor apropiere (ca interval de  frecvenţe) de câmpurile create de reţelele de distribuţie a energiei electrice care în Europa operează pe o frecvenţă de 50 Hz iar în multe alte ţări ale lumii, pe o frecvenţă de 60 Hz.

De aceea, de multe ori cercetătorii sunt obligaţi să extragă informaţiile utile din semnale ce sunt practic “înecate în zgomot”.

Beneficiile aduse de Rezonanţa Schumann

Conştientizând impactul benefic pe care frecvenţa 7.83 Hz îl are asupra fiinţei, au fost create şi dispozitive destinate folosirii personale.

Generând în permanenţă rezonanţă Schumann, dispozitivul acţionează ca un scut protector în faţa radiațiilor electromagnetice, purificând câmpul energetic subtil al ființei.

De asemenea, Rezonanţa Schumann este redată prin sunete ce pot fi ascultate pe YouTube.

Astfel, efectele folosirii undelor sunt vizibile mai ales la nivelul corpului fizic:

  • Forţa vitală este dinamizată;
  • Migrenele sau durerile de cap sunt diminuate semnificativ;
  • Funcţiile sistemelor cardiovascular, neurologic şi reproducător sunt îmbunătăţite;
  • Rezistența la oboseală și efort creşte;
  • Tensiunea arterială este reglată;
  • Puterea de focalizare şi concentrare a creierului creşte;
  • Procesele de regenerare a organismului după intervenții chirurgicale şi perioade îndelungate de stres sau boală sunt accelerate.
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele