Pandemia de coronavirus a închis numeroase afaceri şi instituţii. Totuşi, pentru pinguinii dintr-un acvariu din Chicago, problema a reprezentat o oportunitate, după ce au fost lăsaţi liberi prin acvariu.

Pentru aceşti pinguini pandemia de coronavirus a fost o bună ocazie să trăiască experienţe noi.

Eforturile de oprire a răspândirii coronavirusului au dus la închiderea clădirii în care locuiesc aceştia.

Totuşi, animalelor li s-a permis să iasă din habitatul obişnuit şi să viziteze restul acvariului. [Bored Panda]

„Din moment ce nu avem vizitatori, îngrijitorii se gândesc cum pot crea experienţe noi pentru pinguini”, au declarat reprezentanţii acvariului pentru Chicago Tribune.

pinguini lăsaţi liberi prin acvariu
Pinguinii curioşi au fost lăsaţi liberi prin acvariu

„Le creăm experienţe noi, au parte de activităţi noi – toate astea pentru a îi menţine activi – îi încurajăm să exploreze şi să aibă un comportament cât mai natural”, au mai spus aceştia.

Într-o postare pe contul de Twitter al Acvariului Shedd, se poate observa cum un pinguin pe nume Wellington priveşte curios într-un acvariu în care se află peştişori argintii.

Reprezentanţii acvariului au mai declarat că vor continua să celebreze zilele de naştere ale animalelor.

„Cât timp acvariul este închis pentru public, personalul este aici 24 de ore pe zi pentru a avea în continuare grijă de animale, inclusiv petru a le sărbători. Astăzi, de exemplu, broasca ţestoasă Yam împlineşte 28 de ani. Tot 28 de ani face colegul nostru Evan”, este una din postările ce apar pe site-ul acvariului.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele