De momente penibile au parte extrem de mulţi ghinionişti, indiferent de naţionalitate, sex sau alte chestii pe care se face discriminarea de obicei.

Dar în mod clar ruşii au un talent deosebit în a face chestii dubioase. Cum să zic, e destul de greu s-o arzi în halul în care o fac ei şi să-ţi continui existenţa ca popor vreme îndelungată. Şi uite că o fac. Şi reuşesc să se menţină în top la nivel mondial, din mai multe puncte de vedere.

Ştim despre ruşi că sunt oameni dificili. Ştim că au avut parte de un trecut dificil, au conducători dificili, o limbă dificilă şi multe altele cel puţin la fel de dificile. Influenţa acestora în ţările ex-sovietice este uşor de observat. Mai ales în România.

După ce te uiţi la momentele atât penibile, cât şi amuzante prezentate în materialul de ma jos, opreşte-te pentru o clipă, închide ochii şi fă o comparaţie rapidă cu ce poţi zări pe meleagurile patriei noastre.

Fără să mai pierdem timpul, hai să ne distrăm puţin cu amicii noştri ruşi! 🙂

Distribuie clipurile video şi prietenilor tăi

https://www.youtube.com/watch?v=WhbMj50rHMw

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  26 de situaţii în care nimeni nu şi-ar dori să fie

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele