La vârsta de 20 de ani, Melissa Dohme Hill avea să încheie o relaţie amoroasă, care deveniste problematică în ultima perioadă, cu iubitul său de atunci, un tânăr pe nume Robert Lee Burton Jr.

Acesta i-a solicitat fetei să se mai întâlnească o dată pentru a se despărţi în relaţii bune. Atunci, băiatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe Melissa de 32 de ori. Pare să fi avut ceva probleme cu ea, nu-i aşa?

Rezistentă, femeia bătută și înjunghiată de 32 de ori, a fost salvată inițial de intervenția promptă a paramedicului Cameron Hill, care a sosit la fața locului în urma apelului de urgență făcut la 911.

La cinci ani după acest nefericit eveniment, povestea a căpătat un nou sens, Melissa şi Cameron căsătorindu-se în fața a aproximativ 200 de prieteni, familie, pompieri, paramedici și medici, la ceremonia în care ei și-au unit destinele. „A fost un cerc complet. Am petrecut cea mai rea și cea mai bună zi din viața mea, împreună cu Cameron“ a mărturisit tânăra fericită.

Totul s-a întâmplat ca în filmele de dragoste

Totul pare un scenariu de film de dragoste, cu destulă dramă. Primul ajutor i-a fost acordat tinerei înjunghiate de Cameron Hill, care ulterior a însoțit-o în ambulanța apoi în elicopterul care a transportat-o la spital. Tânărul a spus că încă de atunci a simțit că o va vedea din nou.

Zece luni mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit la o petrecere dată în onoarea tinerei Mellisa pentru a sărbători recuperarea ei miraculoasă. Au urmat apoi aproximativ doi ani de întâlniri în care s-a consolidat o frumoasă prietenie. Într-o zi bărbatul i-a propus să meargă la un meci de baseball.

• CITEŞTE ŞI:  Şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de poliţie, dar a fost găsit după ce a devenit primar

Aici bărbatul i-a făcut surpriza vieții ei, când s-a regizat momentul cererii ei în căsătorie, Cameron înmânându-i o minge de baseball pe care scria „Vrei să te măriți cu mine?“. Tânăra a acceptat fără rezerve, iar la începutul acestei luni, cei doi și-au unit destinele în orașul Dade City din Florida. „Puterea ei a fost incredibilă, acesta a fost și motivul pentru care m-am îndrăgostit de ea“, a declarat Cameron Hill, actualul ei soț pentru revista People.

Fostul prieten al fetei, Robert Burton Jr. a primit o condamnare pe viață fără posibilitatea eliberării condiționate în august 2013, după ce a pledat vinovat la acuzația de tentativă de omor calificat.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele