Orice om cinstit şi cu puţin creier urăşte din suflet scursurile societăţii reprezentate de hoţi. Hoţii, aceste animale leneşe şi needucate, reuşesc mereu să găsească noi metode de a păcăli oamenii. De această dată rup banii cu dinţii.

O simigerie din Focşani a fost înşelată de trei bărbaţi, printr-o metodă de escrocherie complexă.

Camerele de supraveghere au surprins trei bărbaţi, bine organizaţi, care au acţionat după „metoda ruperii bancnotei cu dinţii”.

De ce hoţii rup banii cu dinţii

banii cu dinţii

„În total, sunt trei escroci bine organizaţi. Primul vine, cumpără produse, iar după ce primeşte restul se face că pleacă, se întoarce cu spatele dar el de fapt rupe cu dinţii colţul banului. Al doilea bărbat din spatele lui deja începe să comande produsele cu banii în mână, dar în momentul în care trebuie să plătească vânzătoarei primul bagă din nou mâna repede pe geam cu pretextul să i se schimbe banul rupt. În acest timp, al doilea bărbat pasează banii celui de-al treilea bărbat, după care începe a cere insistent restul vânzătoarei la banii pe care de fapt nu i-a mai dat. Al treilea din spate, în momentul în care apare agitaţia din jur (că mi-ai dat, că nu mi-ai dat) vine şi confirmă ajutându-l pe al doilea că a văzut el când cel din faţa lui a dat banii”, spun reprezentanţii simigeriei unde s-a înregistrat incidentul.

Paguba raportată de unitatea alimentară în acest caz a fost de 50 de lei.

• CITEŞTE ŞI:  Tulipomania sau Nebunia Lalelelor, prima criză speculativă din istorie

Firma a decis să facă publice fotografiile şi filmuleţul cu cei trei indivizi.

Astfel, alte persoane vor putea să se păzească de acest mod de operare folosit de hoţi.

În paralel, poliţiştii au deschis o anchetă, urmând ca autorii să fie identificaţi şi cercetaţi în raport cu poziţia procesuală a persoanei vătămate.

Vizionaţi în materialul de mai jos „metoda ruperii banilor cu dinţii”

https://youtu.be/rn9JU6MfDRg
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele