Acasă Divertisment Un milionar s-a îmbrăcat ca un cerşetor şi a mers la un...

Un milionar s-a îmbrăcat ca un cerşetor şi a mers la un restaurant cu o geantă de bani. Vezi reacţia chelnerilor

188
0

Este mai mult decât cunoscut faptul că, în zilele noastre, aspectul fizic are un rol extrem de important. Un om al străzii, îmbrăcat şi aranjat, este tratat la fel ca un milionar atunci când merge la un local. Dar ce se întâmplă când un milionar merge la un restaurant, îmbrăcat ca un om al străzii?

Coby Persin este un vlogger celebru pe Youtube, devenit milionar în urma succesului fantastic pe care îl are, filmuleţele sale devenind virale. Pentru a demonstra cât de mult diferă comportamentul oamenilor în funcţie de persoana cu care interacţionează, acesta a pus în practică un experiment.

Astfel, Coby încearcă să rezerve o masă la un restaurant scump, însă se loveşte de refuzul categoric al chelnerului, care îi spune că locul este prea scump pentru el.

Fiind îmbrăcat cu haine sărăcăcioase şi cu un sac menajer în spate, tânărul încearcă să îl convingă pe chelner că va lua masa cu un prieten şi că are destui bani la dispoziţie.

Cu toate acestea, chelnerul nu se lasă impresionat şi îl pofteşte afară de pe terasa localului, sfătuindu-l să meargă să mănânce la McDonald’s, unde şi-ar putea permite să ia masa.

Lucrurile se schimbă când prietenul lui Coby apare la restaurant cu o maşină scumpă şi cu o valiză asupra sa.

https://www.youtube.com/watch?v=Cd8wsX_uZy4

Filmuleţul a stârnit multe reacţii pe internet, însă taberele sunt împărţite.

Unii susţin că nu e normal ca oamenii să fie judecaţi după felul în care arată, în timp ce alţii susţin că este absolut firesc să existe un criteriu de selecţie într-un restaurant.

Ce părere ai?

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele