O lebădă a murit lângă cuibul său, după ce câțiva adolescenți i-au zdrobit cu nişte cărămizi ouăle și i-au ucis astfel puii.

Pasărea ar fi murit copleşită de tristețe. Acesta este un alt exemplu care ne arată că oamenii nu sunt empatici cu suferinţa animalelor, cauzând adevărate tragedii necuvântătoarelor pentru o distracţie neînţeleasă.

Zile la rând, lebăda nu s-ar fi despărțit de ceea ce a rămas din cele șase ouă pe care le clocea.

Un grup de adolescenți i-au ucis puii nenăscuți după ce au aruncat cu pietre și cărămizi în oulăle aflate în cuib. [The Mind Unleashed]

Scenele s-au petrecut în oraşul britanic Manchester, iar imaginile triste au devenit rapid virale pe internet.

Lebadă a murit de inimă rea, fiind găsită lângă cuib

Mama lebădă a murit lângă cuib

Mama lebădă a fost găsită moartă în apropierea cuibului, nu la mult timp după ce tatăl lebădă a dispărut. Lebedele sunt cu adevărat speciale, având un singur partener de-a lungul vieţii lor. Masculul a dispărut cu aproximativ două săptămâni înainte ca femela să fie găsită moartă.

„Nu am cuvinte. Probabil că lebăda a murit de inimă rea. Partenerul său de viaţă nu a suportat pierderea şi a dispărut fără urmă. Lebăda mamă a rămas zile în şir lângă cuib, iar acum este moartă.” a declarat Sam Woodrow, un activist de mediu din Manchester.

Tinerii au fost observați aruncând pietre și cărămizi în cuibul lebedelor, de-a lungul canalului Manchester din Kearsley.

Martorii au spus că adolescenții se distrau pe insula pe care lebedele au făcut un cuib și au distrus intenționat ouăle, zdrobindu-le cu nişte cărămizi. Probabil că acesta a fost modul lor bizar de a se distra.

• CITEŞTE ŞI:  Cât timp trăieşte un ţânţar?

Activiștii de mediu care monitorizau lebedele, au declarat că s-au pierdut mai multe ouă într-un interval scurt, căci în zonă sunt mai multe cuiburi. Imaginile de-o durere infinită au emoționat o lume întreagă.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele