Acasă General Blogger Haideţi să ne mirăm puţin de ignoranţa americanilor

Haideţi să ne mirăm puţin de ignoranţa americanilor

1263
1

Pe lângă faptul că e dovedit prin nu ştiu ce studiu că adulţii americani sunt, în medie, mult mai proşti decât cei din Japonia, Canada, Germania sau Finlanda, că diferenţa dintre copiii proşti şi cei deştepţi este uriaşă, la fel cum e la noi între săraci şi bogaţi, ne mai putem mira şi de aroganţa lor jegoasă. Cel mai nou exemplu vine de la Campionatul Mondial din Brazilia.

Zilele trecute, după victoria Germaniei în faţa SUA (1-0), deşi americanii s-au calificat în optimi, un reporter de la CNN a spus că nici dacă ar câştiga SUA Campionatul Mondial, nu prea le-ar păsa de fotbal (soccer), făcând aluzie la faptul că fotbalul adevărat este cel american, iar ăla din restul lumii este o glumă. Adică ei au dreptate, deşi tot universul le spune că-s cretini şi că fotbalul se joacă cu picioarele.

Americanilor nu le pasă că, deşi fotbalul american se cheamă fotbal, totuşi jucătorii ating mingea cu piciorul de câteva ori pe meci. Nu contează că toată lumea e cuprinsă de febra celei mai importante competiţii de pe Glob şi că lor le place baseball-ul. Nu stau să explic de ce sunt idioţi la faza asta, dar îl las pe amicul Flula să le dea peste bot:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here