„Cum sa agati femei la mare” – o întrebare pe care şi-o pun toţi începătorii.

Norocul tău că am reuşit să punem mâna pe acest ghid complet de agăţat femei la mare.

Aşadar, pune mâna pe o bere – nu foarte scumpă, şi apucă-te de studiat!

„Vrei să agăţi seara, când e sezonul, dimineaţa, când prada-i mai uşoară, sau la prânz, când e toată lumea pe plajă? Ca să-ţi spun cum stă treaba în funcţie de perioadă“, scrie Claudiu Vamaiotu’ într-un mesaj postat pe site-ul olx.ro.

Acesta îşi oferă în mod gratuit sfaturile celor care vor să cucerească, măcar pentru o noapte, o fată din Vama Veche, că tot se apropie minivacanţa de 1 Mai.

„Salut. Numele meu este Claudiu, dar probabil mă ştii cu numele de Claudiu Vamaiotu. Dacă nu mă ştii tu, sigur mă cunoaşte prietena ta. De ce? Pentru că eu ştiu şi am testat cele mai bune variante de agăţat în Vama Veche. Şi m-am decis să le împărtăşesc tuturor. Pe gratis. Gen moca“, mai spune Claudiu Vamaiotu’ în mesajul postat, ca prefaţă la „cartea“ scrisă pe baza experienţelor personale trăite în decursul a nenumărate vacanţe petrecute în Vama Veche.

„Merg în Vama Veche de la 12 ani şi de atunci am reuşit să fiu cu cineva chiar şi pentru o noapte. Dar de atunci până azi mi-am perfecţionat tehnica de agăţat şi nu mi-a scăpat nici măcar o fată.

Totul cu ajutorul unor metode şi replici foarte simple pe care le poţi folosi şi tu“, îşi face reclamă Casanova de Vama Veche. Pentru a dovedi adevărul spuselor sale, autorul a postat pe olx.ro mai multe file scrise de mână, în care oferă sfaturi despre agăţatul seara, dimineaţa, agăţatul de prânz etc.

• CITEŞTE ŞI:  O fetiţă de 2 ani a trimis poze cu mama sa dezbrăcată tuturor contactelor din telefon

Nu lipsesc tabelele cu informaţii detaliate referitoare la bugetul necesar pentru „vrăjitul“ unei fete în funcţie de locaţia din Vama Veche. „Eu am scris o singură carte pe care o dau gratis ca să-i ajut şi pe cei care nu ştiu cum sau n-au replici la ei. O poti da şi tu mai departe dacă ai un prieten mai loser (ratat-n.r.), aşa. N-am apucat să scriu mai multe şi multe tipografii nu vor s-o publice, că vezi Doamne n-are potenţial. Oricum, ce vezi tu în poze e unicat, cu scrisul meu. Garantat `Claudiu Vamaiotu“, explică autorul şi motivul pentru care a luat decizia să ofere ghidul în mod gratuit.

Cum sa agati femei la mare

Un ghid de Claudiu Vamaiotu

Publicitate

Continuarea pe pagina următoare

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele