Frane Selak, născut în 1929, a fost un profesor de muzică croat, a cărui viaţă nu a fost foarte palpitantă în tinereţe. Putem spune despre el că a fost cel mai norocos ghinionist din lume.

După cum spuneam, viaţa lui Frane Selak era cât se poate de normală. Până la un moment dat, când totul a luat-o razna. Pregăteşte-te pentru o poveste incredibilă a celui mai norocos ghinionist din lume!

Viaţa incredibilă a lui Frane Selak

1962 – în timpul unei călătorii cu trenul, acesta a deraiat şi a plonjat în apa rece ca gheaţa a râului. 17 pasageri au murit, Frane Selak s-a ales cu o mână ruptă, reuşind să înoate până la mal.

povestea lui Frane Selak
Frane Selak

1963 – în timpul unei călătorii cu avionul, ambele motoare ale acestuia s-au oprit, iar avionul se îndrepta spre sol. Pentru ca situaţia să devină şi mai dramatică, una din uşile de urgenţă s-a desprins, iar Frane Selak a fost aruncat din avion. Avionul s-a prăbuşit, iar toţi pasagerii au decedat. Frane Selak a căzut în mod miraculos pe o căpiţă de fân, scăpând cu leziuni minore.

1966 – pentru că nu mai ştia cu ce să se deplaseze pentru a evita moartea, profesorul a decis să folosească autobuzul. Însă, bineînţels că în timpul unei călătorii, autobuzul în care se afla s-a defectat la sistemul de direcţie pe un pod, căzând în prăpastie. Patru pasageri au murit. Dar nu şi Frane Selak.

1970 – deoarece nu putea să se deplaseze doar pe jos, Frane mai folosea autoturismul din când în când. Până într-o zi în care i-a explodat motorul. Profesorul a sărit din autoturism înainte ca acesta să explodeze.

• CITEŞTE ŞI:  Heracleion, oraşul dispărut sub ape timp de 1.200 de ani

1973 – considerând că a fost o întâmplare şi că şansele ca autoturismul său să mai explodeze vreodată sunt infime, Frane a continuat să se deplaseze cu maşina. Până a luat foc din nou, de data aceasta pe interior. Suferind câteva arsuri uşoare, profesorul a supravieţuit.

1995 – după ce şi-a dat seama că autovehiculele îi aduc ghinion, Frane a decis să devină mai mult pieton. Însă maşinile nu au fost de acord, fiind lovit în plin de un autobuz. A supravieţuit.

1996 – deja povestea pare exagerată, însă în timp ce se deplasa pe un drum cu serpentine, încercând să evite un impact cu un camion, acesta a căzut într-o prăpastie de aproape 100 m. Maşina a explodat, însă Frane nu se afla în interior, reuşind cumva să sară pe geam în timp ce cădea.

2003 – dacă te gândeşti că nimic nu i se mai putea întâmpla decât să moară într-un accident, iată că de această dată, profesorul Frane Selak stătea liniştit în casă urmărind o extragere la loterie, unde jucase pentru prima dată în viaţa sa. Nu, nu a fost lovit de vreun OZN, ci a câştigat marele premiu de 800 000 $.

Frane Selak a murit în anul 2016, la vârsta de 87 de ani, din cauza naturale.

Publicitate

Iată povestea celui mai norocos ghinionist, în imagini:

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

1 Comentariu

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele