Acasă Bizar Fetiş de vedetă – Top 10 celebrităţi obsedate de picioare! :)

Fetiş de vedetă – Top 10 celebrităţi obsedate de picioare! :)

4988
2

O mulţime de celebrităţi au numeroase fetişuri mai mult sau mai puţin stranii. Unele dintre ele se simt stânjenite de fetişurile lor, altele nu au niciun fel de reţinere în a-şi recunoaşte obsesiile.

Staruri precum Quentin Tarantino, Enrique Iglesias ori Brintey Spears nu au făcut niciodată un secret din faptul că au un fetiş pentru picioare frumoase.

1. Jessica Alba
Jessica Alba este posesoarea unor picioare perfecte. Preferă pedichiura french şi adoră să-şi accesorizeze degetele cu inele din platină şi diamante. Pentru ea, accesorizarea picioarelor este cea mai importantă!
00feet-jessica-alba

2. Brooke Burke
Brooke Burke nu a facut niciodată un secret din faptul că picioarele goale ale unui bărbat o excită.
„Îmi plac picioarele. Am în mod sigur un fetiş. Efectiv nu vreau să ajung în pat cu cineva şi să-i simt picioarele noduroase”, a spus Burke pentru FHM.
00feet-brooke-burke

3. Enrique Iglesias
Invitat la un moment dat într-una din emsiunile lui Jay Leno, Enrique Iglesias a dezvăluit că este atras de picioarele unei femei. Nu e de mirare ca majoritatea frumoaselor domnişoare care apar în clipurile sale sunt… desculţe!
00feet-enrique-iglesias

4. Quentin Tarantino
Cineastul Quentin Tarantino, cunoscut pentru filme precum „Pulp Fiction”, „Kill Bill” sau „Death Proof”, are şi el un fetiş pentru picioare. Toate cele trei pelicule enumerate anterior conţin scene cu femei în picioarele goale.

Uma Thurman, actriţa care a jucat atât în „Kill Bill”, cât şi în „Pulp Fiction”, a glumit pe seama fetişului regizorului, atunci când la o petrecere a acestuia, a băut sampanie dintr-un pantof! În plus, această fotografie, făcută la un restaurant din Los Angeles, sunt dovada vie a faptului că Tarantino este fascinat de picioarele unei femei.
00feet-quentin-tarantino1

5. Britney Spears
Britney Spears a dezvoltat un fetiş pentru picioare frumoase şi curate. Mai mult decât atât, artista este conştientă că este mândra posesoare a unor picioare sexy şi tatuate pe care nu ezită să le afişeze cu orice ocazie.

Adesea am avut ocazia să o vedem pe Britney făcându-şi apariţia, în public, desculţă! În plus, vedeta a declarat că adoră ca un bărbat să-i sarute picioarele.
00feet-britney-spears

6. Courteney Cox
Despre celebra Courteney Cox se ştie că are o atracţie deosebită faţă de picioare. Fiind un fashion icon, actriţa este de părere că după o zi obositoare petrecută pe tocuri înalte, un masaj la picioare este cel mai plăcut mod de a te relaxa.

Cu toate că mulţi ar putea considera acest lucru ca fiind absolut normal, în cazul lui Courteney a trecut deja la nivel de fantezie. Chiar şi în arhicunoscutul serial „Friends”, fetişul actriţei a fost arătat lumii întregi prin intermediul personajului interpretat de ea, Monica Geller.
00courteney-cox-feet

7. Dita Von Tesse
Dita Von Teese are grijă să-şi expună picioarele în fiecare dintre numerele ei de dans. Născută dintr-o mama manichiuristă, modele pictate pe unghii, pedichiurile de lux şi relaxarea în SPA-uri nu-i sunt deloc străine Ditei.

Pentru ea, a avea picioarele curate este mult mai important decât a avea părul sau faţa curate. Chiar şi fostul ei soţ, controversatul Marilyn Manson, este cunoscut pentru atracţia pe care o are faţă de picioarele unei femei, astfel încât este posibil ca acest punct comun să fi fost un adevărat catalizator al relaţiei dintre ei.
00feet-dita-von-teese1

8. Elvis Presley
Elvis Presley avea o reală obsesie faţă de picioare! După cum mulţi ştiu, în vremea în care era copil, micuţul Elvis adora să-i maseze picioarele mamei lui. Atunci cand vine vorba despre relaţiile sale amoroase, regele rock’n’roll-ului a avut grijă să fie mereu înconjurat de femei cu picioare frumoase.
00feet-elvis-presley

9. Ricky Martin
„Nu este un lucru care să îmi facă bine la imagine, dar trebuie să recunosc că am un fetiş pentru picioare. Mi se par extraordinar de frumoase”, a declarat Ricky Martin acum câţiva ani într-un interviu.
00feet-ricky-martin

10. David Boreanaz
Actorul, cunoscut pentru rolul din celebrul serial „Buffy the Vampire Slayer”, face şi el parte din brigada starurilor obsedate de picioare. Catalina Guirado, fosta iubită a lui David Boreanaz a dezvăluit că, în perioada în care avea o relaţie cu acesta, petrecea mai mult timp îngrijindu-se de picioarele ei… decât de orice altă parte a corpului.
00feet-david-boreanaz

Dacă vrei să descoperi în ce măsură poţi dezvolta un fetiş din picioare frumoase, urmăreşte videoclipul de mai jos! 🙂

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here