O femeie din Mizil a fost reţinută pentru 24 de ore pentru că a lovit şi scuipat un jandarm şi un poliţist.

Femeia era nervoasă pentru că i s-a atras atenţia că a intrat într-un magazin fără masca de protecţie.

Deranjată de prezenţa echipajului de jandarmi, tânăra a devenit recalcitrantă şi a reuşit să-l lovească pe unul dintre jandarmi care îi ceruse să se legitimize.

Jandarmul agresat a avut tăria să se abţină şi să nu riposteze. Asta deşi în imaginile filmate de către martori se vede clar femeia îl loveşte cu piciorul.

Potrivit unor surse, jandarmul agresat este vicecampion naţional la box. Acest lucru indică faptul că bărbatul s-ar fi putut apăra, însă a preferat să nu rişte vătămarea femeii.

Incindetul a avut loc chiar în centrul oraşulului Mizil.[Adevărul]

Femeia nervoasă a scuipat şi lovit un jandarm

”În timpul discuţiilor femeia, încurajată de faptul că în zonă şi-a făcut apariţia concubinul acesteia, l-a lovit cu palma peste faţă pe subofiţerul jandarm.

În incident a intervenit şi concubinul agresoarei. Acesta l-a prins în braţe pe jandarm, pentru a nu putea lua măsurile legale, timp în care agresoarea a continuat să lovească cu pumnul jandarmul, în zona feţei.

În sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliţie, pentru imobilizarea celor doi agresori. Pe parcursul imobilizări, femeia a leşinat, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD”, potrivit unui comunicat remis presei de IJJ Prahova.

Femeia a avut intenţia să fugă din autospeciala SMURD, fiind oprita de poliţistul care însoţea ambulanta, arată sursa citată.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Mizil, în vederea continuării cercetărilor sub coordonarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil.

Cele doua persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, ulterior fiind plasate sub control judiciar.

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi necesară internarea acestuia.

Momentul în care femeia a scuipat şi lovit un jandarm

Scandal în centrul orașului Mizil: o femeie a lovit un jandarm cu piciorulDetalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-scandal-centrul-orasului-mizil-o-femeie-lovit-un-jandarm-cu-piciorul

Publicată de Ziarul Incomod pe Duminică, 23 august 2020

2 COMENTARII

  1. mda…daca si asta e vreo curva de a unui mahar din psd (sau interlop, ca e acelasi lucru), scapa cu avertisment , asa cum va scapa si doamna de la rapps care a dat cu masina peste politist…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here