Acasă Relaţii O fată de 16 ani iese la o întâlnire cu un băiat...

O fată de 16 ani iese la o întâlnire cu un băiat cunoscut pe internet. Problema era că acesta avea 42 de ani (VIDEO)

814
0

Internetul a contribuit decisiv la dezvoltarea incredibilă a tehnologiei din ultimele decenii.

Însă, ca orice lucru bun, trebuie să aibă şi părţi negative. Printre acestea se numără şi uşurinţa cu care adolescenţii pot cădea cu uşurinţă în capcana unor prădători.

O tânără de numai 16 ani a cunoscut, pe internet, un băiat care i-a atras atenția. Cei doi și-au dat întâlnire la o cafenea din oraș.

Când a ajuns la restaurantul stabilit, fata a avut un șoc când a observat că, în realitate, cel pe care l-a cunoscut în mediul online este total diferit de cel cu care a purtat zile întregi conversații. Ba chiar mai mult, băiatul are 42 de ani și nu 16 ani așa cum i-a spus inițial.

Oamenii din jur au văzut ce se petrece cu cei doi și au auzit conversația lor. Maria devine agitată la aflarea „veștii” că Bryan nu arată la fel ca în fotografiile din mediul online și că în fața ei a apărut un tip care i-ar putea fi tată.

Când așa-zisul Bryan o invită pe fată afară, cu intenţia de a pleca împreună din acel local, clienții de la masa alătură se ridică și se opun. Este bine de ştiut că mai există oameni cu spirit civic!

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele