Un bărbat de 32 de ani, din judeţul Argeş este acuzat de act sexual cu un minor, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 11 ani.

Individul o ceruse de nevastă părinţilor, iar aceştia îşi dăduseră acordul. Întâmplarea halucinantă s-a petrecut în comuna argeşeană Sălătrucu.[Digi24]

Bărbatul, care este din aceeaşi localitate cu familia copilei, s-a dus vineri seara la peţit, la locuinţa fetei.

Bărbatul s-a apărat în fața anchetatorilor spunând că a cerut fata de soție.

Părinții, care în acel moment erau băuți, și-ar fi dat acordul.

fată de 11 ani
sursă foto: Shutterstock

Fiind extrem de afectaţi de aburii alcoolului, părinţii copilei au fost de acord cu însurătoarea.

Individul n-a stat pe gânduri şi a dus fetiţa la el acasă.

Acolo s-a produs fapta, însă nu este clar dacă minora s-a opus sau nu. Oricum ar fi, o fată de 11 ani nu are capacitatea de exerciţiu necesară consimţământului.

Când s-au trezit din beţie şi au văzut că fata nu mai este acasă, părinţii au sunat la 112 ca să reclame că le-a dispărut copilul.

În mai puțin de o oră de la sesizare, polițiștii au găsit-o pe fată acasă la bărbatul de 32 de ani.

Serviciul de Medicină Legală Argeş a confirmat că fata a avut un raport sexual. A fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.

Publicitate

Pe numele bărbatului acuzat de act sexual cu un minor a fost emisă o ordonanţă de reţinere, iar sâmbătă individul a fost dus în arestul IPJ Argeş.

• CITEŞTE ŞI:  Statul care interzice chemtrails, un fenomen care nu există. Autorităţile se bazează pe teorii conspiraţioniste

Duminică, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, iar în cazul său a fost dispusă cercetarea sub control judiciar.

[totalpoll id=”35520″]

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele