Noua modă în materie de hipstereală e să fii ecosexual. Cum adică ce înseamnă ecosexual?

Evident, studiind puţin etimologia cuvântului şi uitându-ne la terminaţia „-sexual”, e clar că e vorba despre o persoană care are o atracţie romantică faţă de ceva.

Dar de la ce vine „eco” + „sexual”? În mod logic, nu e vorba despre o persoană care face economie la dragoste, ci de una căreia îi place să se iubească cu mediul înconjurător, cu natura, cu Pământul.

Dar stai! Dacă îi spui Mama Natură, nu e dubioasă relaţia? Hm.

sursa: vice.com

Mişcarea ecosexuală

Popularitatea mişcării ecosexuale este în creştere, în lume existând peste 100.000 de persoane care s-au declarat ecosexuale şi cred că activităţile sexuale ce implică mediul înconjurător vor salva Pământul.

Unul dintre practicanţi, şi un mare susţinător al curentului afirmă că interacţiunea sexuală cu mediul poate îmbunătăţi viitorul Pământului: „Sexul vinde, iar dacă oamenii vor învăţa să iubească mediul înconjurător, poate că vor învăţa şi cum să-l conserve.“

Cu alte cuvinte, va trebui să nu ne mire dacă pe viitor vom vedea pe Facebook oameni care sunt într-o relaţie cu un bostan sau o grădină de zarzavat, totul pentru viitorul planetei.

sursa: vice.com

Jennifer Reed, doctorand în sociologie la Universitatea din Nevada, Las Vegas, a abordat subiectul ecosexualităţii în lucrarea de dizertaţie şi spune că numărul de persoane care se identifică ca ecosexuali a crescut semnificativ în ultimii doi ani.

E o treabă foarte serioasă ecosexualitatea, iar în lume există oameni care primesc titlul de doctor studiind-o. Mai dă-o-n colo de fizică nucleară…

Hai să ne gândim altfel. 

Într-o relaţie, e nevoie de acordul ambelor părţi, corect? Bine, dacă sunt mai multe părţi, e nevoie de acordul tuturor. Altfel, e viol, corect? De aceea, mă întreb: cum şi-a dat acordul Mama Natură să facă dragoste cu oamenii ăştia?

Şi de ce ar considera cineva că făcând dragoste cu Pământul, e un mod respectuos de a-ţi arăta susţinerea? Adică, să fim serioşi, există în lumea asta mulţi oameni de care ne pasă. Dacă am sări pe fiecare persoană la care ţinem, fără să ne pese dacă e de acord sau nu, am trăi într-o continuă depravare.

Ştiu că argumentele sunt puţin retarde, dar trebuie să fim pe aceeaşi undă.

În timp ce la noi sătenii semnează petiţii împotriva homosexualilor, crezând că aşa va fi salvată ţara, alţii se iubesc cu iarba şi corcoduşul şi toată lumea e fericită. Nu ştiu de ce, dar am impresia că BOR nu va privi cu ochi buni această mişcare… 🙂

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele