Drasius Kedys a devenit un veritabil erou internațional, fiind cunoscut drept tatăl care şi-a facut singur dreptate. Acesta a decis să răzbune violul comis asupra fetiței sale de 4 ani, de un grup de oameni protejați de sistemul corupt din Lituania.

Kedys, proprietarul unui mic magazin de blănuri, și-a făcut singur dreptate, în anul 2008, iar povestea lui a impresionat o lume întreagă.

Sătul să transmită, în van, semnale către poliție și procuratură, Drasius i-a ucis pe cei vinovați. A devenit astfel un simbol internațional al spiritului dreptății pe cont propriu, atunci când justiția nu vrea să facă nimic.

Kedys a murit în anul 2010, dar povestea lui dăinuie și azi.

A decis să-şi răzbune fetiţa, după ce autorităţile nu au făcut nimic

Lituanianul care a decis să-și răzbune, cu propriile mâini, fetița de doar 4 ani, violată de un politician și un judecător, cu acordul mamei, este încă un erou. Un simbol al spiritului dreptății pe forţe proprii, atunci când justiția pare a fi oarbă.

Deimantela avea 4 ani în 2008, când și-a rugat tatăl, în custodia căruia se afla din 2006, să nu o mai ducă în vizită la mama ei, Laima Stankūnaite.

Fetița i-a spus că de fiecare dată când venea la mamă, acolo era și un anumit individ, Andrius, care o atingea, o mângâia și o supunea la acte greu de înţeles pentru vârsta sa.

Drasius şi fiica sa Deimantela

Din povestirile micuței Deimantela era clar că totul se petrecea cu acordul mamei. Acel Andrius, însoțit de alți doi, Jonas și Aidas, o luau uneori pe fetiță și o duceau într-un hotel. Mama primea în schimb bani.

• CITEŞTE ŞI:  Florica Bagdasar, un medic extraordinar şi prima femeie ministru din istoria României

4000 de euro pe lună, pentru că fetița își vizita mama la finele fiecarei săptămâni.

Apelul la Justiţie al lui Drasius Kedys

Drasius Kedys a încercat să dea grupul de pedofili pe mâna justiției. Fără niciun rezultat. Justiția litiuaniana a refuzat orice plângere a lui Kedys. Mai mult, procurorul Lituaniei nu a găsit potrivită interogarea lui Jonas Furmanavičius, unul dintre pedofili, judecător la un tribunal din Vilnius.

În schimb, a găsit de cuviință să îl critice pe Drasius Kedys pentru că, în dispererea lui, a publicat pe internet un filmuleț cu tot ceea ce povestea micuța Diemantela și că a trimis scrisori la sute de parlamentari.

Publicitate

După aproape un an în care a încercat să găsească măcar un singur om al legii dispus să îl asculte și să facă dreptate, Drasius a hotărât că justiția se face uneori și pe cont propriu.

Drasius Kedys, tatăl care şi-a făcut singur dreptate

Drasius a pus mâna pe armă. Pe 5 octombrie 2008, l-a împușcat pe judecătorul Furmanavičius, care îi violase fetița. L-a excutat scurt, cu trei gloanțe în organele genitale și unul în cap. Apoi a mers la sora fostei soții criminale, și a împușcat-o și pe ea.

Andrius Usas, politicianul de care vorbea fetița, a scăpat. Drasyus a mers însă la sediul partidului acestuia și la sediul Oficilui Protecției Copilului, din Vilnius, unde a detonat bombe. După ce i-a ucis pe cei care i-au molestat fiica, Drasius s-a făcut nevăzut.

Hăituit de autorități, erou pentru oamenii de rând

tatăl care şi-a făcut singur dreptate
Mormântul lui Drasius Kedys

Dat în urmărire generală, Keyds a devenit un adevărat erou pe reţelele de socializare Facebook şi YouTube, unde sute de mii de fani din întreaga lume i-au oferit suport.

• CITEŞTE ŞI:  10 bărbaţi care au devenit femei şi sigur te vor impresiona cu trupurile lor

În aprilie 2010, el a fost găsit mort într-o casă din apropiere de oraşul Kaunas.[1] Cauzele oficiale ale morții s-au schimbat de pe-o zi pe alta. A murit de frig, s-a înecat cu propria vomă, a ingerat o substanță nocivă.

Prietenii săi aveau să declare, peste timp, că pe corpul lui Drasius erau evidente urme de gloanțe. Procurorul care s-a ocupat de caz a negat vehement probabilitatea unei crime: „nici vorbă de așa ceva…sunt pure speculații”.

Caz închis.

Ulterior a fost găsit mort, înecat, și politicianul pedofil care scăpase de furia tatălui. În anul 2012, aceeași justiție criminală a decis ca fiica lui Kedys să fie reîncredințată mamei degenerate și pedofilă.

Operațiunea a implicat 300 de membri ai fortelor speciale de interventie lituaniene. Aceştia au atacat casa rudelor lui Drasius, în care se afla refugiată fetița.

În ciuda scutului uman emoţionant care a încercat să se opună acestei nemernicii, fiica lui Drasius Kedys a fost luată cu forţa, sedată şi dusă într-o locaţie păstrată secretă.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

3 Comentarii

  1. De Sophie GUGER ce se mai aude ? Dorim să vă atragem atenţia asupra situaţiei tragice a unei fetiţe de 7 ani pe nume Sophie G. Ruxanda G., mama fetiţei, româncă stabilită în Austria, a fost ucisă cu bestialitate, în noiembrie 2012, de către soţul ei, Christoph G. (în prezent arestat și investigat pentru această crimă), în momentul în care l-a anunţat că dorește să divorţeze, confruntându-l, din nou, cu bănuielile sale despre abuzul sexual îndelungat la care Christoph ar fi supus-o pe Sophie încă de la vârsta de doi ani si jumătate. Acum Sophie se află în custodia temporară a bunicilor paterni, iar bunica maternă, care luptă şi ea pentru custodie, are indicii foarte puternice că abuzul sexual este continuat de către bunicul patern al fetiţei https://www.google.fr/amp/s/www.libertatea.ro/stiri/a-pierdut-o-pe-sophie-decizia-finala-a-judecatorilor-plaseaza-fiica-unei-romance-ucise-de-sot-in-custodia-parintilor-criminalului-1299751/amp

  2. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele