De obicei, când cineva îndreaptă un pistol spre tine, te panichezi.

Mai ales dacă te şi ameninţă, iar fizicul său este oarecum impunător.

Nu a fost şi cazul unui casier al unui restaurant Jimmy John, din oraşul american Kansas.

Un tip de culoare a intrat în restaurant pe tura lui Tuker Murray, un tânăr de 24 de ani, angajat al unui restaurant Jimmy John.

Bărbatul s-a prefăcut că doreşte să comande ceva din meniu, iar la un moment dat scoate din hanoracul cu care era îmbrăcat un pistol pe care îl încarcă în faţa tânărului, cerându-i acestuia să-i dea toţi banii din casă.

Majoritatea oamenilor s-ar fi speriat de moarte, cum au şi făcut-o doi dintre angajaţii restaurantului, care s-au ascuns într-un frigider.

Nu a fost şi cazul lui Tuker Murray, care nu a schiţat niciun gest, s-a uitat tot timpul în ochii tâlharului şi înainte să-i dea banii din casă şi-a scos mănuşile cu un gest de lehamite.

„Mă gândeam: dă-l în p*la mea pe tipul ăsta. O face ca o c*rvă”, a declarat Tuker Murray, care a mai spus că nu s-a speriat deloc în timpul jafului, întrucât avea un sentiment că tâlharul nu va apăsa pe trăgaci.

Publicitate
Citeşte şi:  Care este diferenţa dintre Homo sapiens şi Omul de Neanderthal? Suntem 99,7% la fel

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele