Este imposibil să nu fi văzut sau auzit noile spoturi publicitare ale Telekom, în care Delric de la CTC dă bine de tot, atingând atât publicul ţintă, cât şi fanii care au tresărit atunci când i-au auzit vocea la TV sau pe radio.

Telekom ne vorbește despre libertate prin vocea lui Deliric, în noua campanie lansată sub mesajul #netliberare.

Deliric cântă în noile clipuri Telekom pe versuri semnate de Andreas Aron de la trupa Pixels, care, de asemenea, este și copywriter la Leo Burnett, una dintre cele mai mari companii de publicitate din lume.

Libertate şi hip hop

Este clar că libertatea reprezintă un subiect sensibil pentru români. Am aflat acest lucru de-a lungul istoriei, iar cei care se ocupă de marketing cu siguranţă ştiu să folosească în mod inteligent aceste detalii.

De asemenea, mai ştim că cei mai mulţi dintre utilizatorii de internet sunt tineri, fie pasionaţi de media, IT, comunicare sau altele, fie cei cărora le place să-şi petreacă timpul pe reţelele de socializare, pe youtube sau pur şi simplu navigând în voie pe internet.

Deliric este un artist în vogă, apreciat, în mare parte, de cei despre care discutam mai sus.

„Pentru noi, românii, libertatea e prețioasă. Ne-am luptat pentru ea. Am ieșit din casă, ne pasă. Libertatea ne atrage ca un magnet, de aceea punem egal între libertate și net”, spune vocea lui Deliric într-unul din cele cinci spoturi lansate marți în online.

Concluzia? Telekom a reuşit să facă nişte legături la care nu s-au gândit prea multe companii până în prezent şi astfel a reuşit, prin intermediul unei agenţii serioase de publicitate, să dea o lovitură de imagine, care va rămâne în amintirea utilizatorilor o bună perioadă de timp.

• CITEŞTE ŞI:  Nord-coreenii obligaţi să se tundă ca nişte bişniţari chinezi

Pe aceeaşi idee, dar cu mici modificări la publicul ţintă, a lansat şi Vodafone celebrele spoturi publicitare cu BRomania, în care apare şi Antonia câteva secunde.

Conform paginademedia.ro, noua campanie semnată de Leo Burnett, agenția de creație a Telekom, va fi prezentă în perioada 11 aprilie – 15 iunie pe TV, print, online, outdoor, radio și cinema.

Reprezentanții Telekom despre conceptul campaniei: „Există un singur lucru care ne conectează pe noi toți, care ne aduce împreună, care ne dă posibilitatea de a ne face vocile auzite, care ne distrează și care ne leagă: internetul.”

Publicitate
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele