Judecătorii din Cluj au finalizat motivarea unuia dintre cele mai terifiante cazuri de omor care au avut loc în ţara noastră în ultimii ani. Un copil de 5 ani a povestit la grădiniţă cum tatăl său a ucis un om.

Trei persoane au fost condamnate definitiv la închisoare, după ce au fost găsite vinovate de omor calificat şi profanare de cadavre.

Prin sentinţa definitivă a Curţii de Apel Cluj, Traian Puşcaş a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni închisoare, Irina Ana Vasile a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare, iar Ioan Luca – 14 ani şi 11 luni.

Judecătorii au finalizat zilele trecute şi motivarea acestei sentinţe. Documentul cuprinde detalii terifiante despre faptele comise de cei trei.

Astfel, se arată în documentul citat, povestea a început pe 30 august 2017. Poliţia din Bistriţa Năsăud a fost sesizată că pe un teren din satul Aluniş a fost găsit un craniu.[Adevărul]

La acel moment, poliţiştii căutau deja o persoană în vârstă de aproape 40 de ani. Bărbatul fusese dat dispărut cu o zi după ce i s-a născut o fetiţă.

Anchetatorii au aflat că persoana dispărută era cea a cărei craniu a fost găsit, în scurt timp reuşind să ajungă la cei trei făptaşi.

Irina Vasile şi Traian Puşcaş sunt concubini şi la momentul în care au început investigaţiile se aflau în Spania.

Ei au fost suspectaţi de la începutul anchetei.

Copilul a povestit la grădiniţă cum tatăl său a ucis un om

Fiul lor, de cinci ani, a povestit la grădiniţă „că tatăl său i-ar fi tăiat victimei o mână şi organul sexual şi le-ar fi aruncat la câini. Restul corpului victimei ar fi îngropat-o într-un pârâu.”

Potrivit motivării, pe 17 iulie 2017, la casa în care se aflau Irina Vasile şi Traian Puşcaş a venit victima. Pe fondul consumului de alcool, i-a reproşat femeii că nu a mai întreţinut cu el raporturi sexuale.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Un copil de doi ani a murit, după ce tatăl său a furat banii de tratament

Victima a continuat să fie provocatoare şi atunci când Puşcaş s-a luat dea ea, spunând „că întreţine relaţii sexuale cu inculpata de mai mult timp”. În scurt timp s-a ajuns la un conflict în urma căruia victima a fost lovită până a murit.

Agresorii s-au culcat şi au găsit cadavrul lângă ei a doua zi luând decizia să îl arunce.

„Anterior abandonării corpului victimei în natură, loc aflat la o distanţă de aproximativ 900 de metri de locuinţa sa, inculpatul Puşcaş Traian a secţionat părţi din corp (organul sexual, o mână şi capul) cu ajutorul unei drujbe. Primele două segmente de corp au fost date câinelui “Bobi” să le mănânce, aspect văzut de copilul mai mare al inculpaţilor Puşcaş şi Vasile Irina. Ulterior corpul victimei a fost degradat de animale”, se mai arată în motivare.

Ulterior, cei doi au plecat din ţară şi s-au întors în timpul anchetei.

Ei au recunoscut faptele.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele