Acasă General Blogger Claudiu Hood. E pont!

Claudiu Hood. E pont!

4360
3

Nu sunt o împătimită a pariurilor sportive, însă sunt o microbistă convinsă, iar asta în ciuda faptului că la noi microbul e cam ciudat în ultimii ani. În ultima vreme prin anturajul meu din mediul online a început să se perinde un anume Claudiu Alexandru Petre, aka Claudiu Hood, care într-un final mi-a cuprins întreaga atenţie când am constatat că nu dă doar ponturi oamenilor care nu ştiu cum să-şi cheltuie bănuţii şi preferă casele de pariuri pentru donaţii, ci reuşeşte să dezvolte predicţii relevante, majoritatea câştigătoare.

Puţini înţeleg că fenomenul pariurilor sportive nu funcţionează doar pe baza intuiţiei şi a norocului. La baza unui pariu bun ar trebui să stea întregi analize pe baza cunoştinţelor acumulate prin urmărirea evenimentelor din trecut şi a statisticilor, iar asta presupune foarte mult timp şi, în consecinţă, mulţi nu o fac. Pur şi simplu pariază intuitiv, de cele mai multe ori pierd, şi se consideră ghinionişti din cale-afară.

Ei bine, Claudiu Hood nu face asta. El trăieşte pentru asta şi împărtăşeşte toate concluziile pe care le trage cu cei care îl urmăresc pe facebook. Moka! Şi niciodată nu trage vreo linie sub care rezultatul final să fie cu minus. Încet, încet, a apărut şi feedback-ul, acesta ajungând să treacă de 12.000 de urmăritori pe Facebook.

Bineînţeles, ca orice om care cunoaşte o fărâmă de succes, are şi destui hateri, fie că e vorba de oameni care au pierdut sume uriaşe pe urma ponturilor sale, fără să discerne că el nu a pretins niciodată că ar fi Dumnezeu în acest sens, ori fie că e vorba de oameni construiţi pentru a urî, un singur lucru e clar: nimic nu pare să-l mişte în sens negativ pe acest om, a demonstrat în nenumărate rânduri că este un om curat cu gânduri mereu pozitive şi are nevoie de toată susţinerea celor care îl urmăresc cu discernământ şi empatie.

“Păstraţi bucuria de a ajuta pe cei aflaţi în suferinţă şi împătăşiţi-o tuturor celor pe care îi întâlniţi” – CLAUDIU HOOD

3 Comentarii

  1. Ma boule, tocmai despre asta e vorba> rabdare. daca ai rabdare, sansele de succes sunt considerabil mai mari. tu de ce nu ai rabdare daca tot vorbesti? sau nu ti plac banii castigati usor?

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here