Acasă Lumea noastră Muzică Cheloo trebuie să facă eforturi mai mari pentru a reuşi să-i fie...

Cheloo trebuie să facă eforturi mai mari pentru a reuşi să-i fie pe plac acestui blogger

1203
58

ChelooÎncă de dimineaţă am simţit că azi mă voi lua de cineva. Am citit o chestie despre Zmenta care releva atât de clar că el însuşi este un hater, pentru că nu face altceva decât să se ia obsedant de lume. El nu construieşte nimic, el doar scuipă. Totuşi, m-am abţinut, nu m-am luat de el. Am avut şi alte posibilităţi, am suportat şi alte tipuri de nulităţi, însă m-am ambiţionat să nu urăsc, să nu mă iau de lume. Până la urmă am cedat, voi fi hater-iţă pe ziua de azi.

Este vorba de un anume blog epectatic.ro care scrie “de data asta” despre “o dată” de mult apusă, anume despre un episod în care s-a scandalizat presa după ce mai mulţi ambasadori ai bunăvoinţei au depus plângeri la CNA pentru că juratul X Factor a îndrăznit să fie sincer în faţa unui homosexual declarat. Nu are rost să dezbatem episodul, să analizăm ce a spus sau faptul că a stat cu spatele la scenă cât a cântat ăla, sau dacă e etic ce a făcut. Ar fi multe de spus, de argumentat, de analizat, însă individul care nu a semnat articolul pe care l-a postat la link-ul indicat, punctează câteva chestiuni care nu pot fi trecute cu vederea de mine, fie şi dacă susţine că e părere personală.

Blogger-ul respectiv spune, în mod ironic, aşa: “Marele critic de artă muzicală cu nume de defect masculin se ia de un tip ce ori nu are masculinitate suficientă, ori și-a lăsat-o acasă că e mai cool.” Ăăăă, ce spui, băiete? Critic de artă muzicală? Cheloo parcă era jurat la X Factor… Nu la Vocea României. Nu ştiu, zic, poate ar fi bine să facem diferenţa între concursurile astea, poate băiatul ăsta chiar crede că tot ce trebuie la X Factor ţine de partea cu arta muzicală. Ei bine, eu îl informez că nu e aşa, am zis! Informează-te, blogger-ule, înainte să dezinformezi!

Ce mai spune el: “Unele voci de pe internet l-au osândit pe tipul gay la statutul de paiață înfometată de atenție. De acord. Dar eticheta asta se prinde de minune și pe fruntea lui Cheloo. Diferența e doar de metodă. În rest…”. Înţeleg că Cheloo e înfometat de atenţie. De ce? Că a acceptat să fie jurat într-un concurs de-ăsta? Sau pentru că pur şi simplu se comportă aşa cum i se pare lui normal s-o facă? Eşti copil. Sau chiar eşti?! Să precizăm şi că el nu stă pe facebook să dea refresh pe-acolo cum stau ceilalţi care nu sunt înfometaţi de atenţie, în accepţiunea ta? Să trecem mai departe.

Şi când ajungem să citim asta “Cheloo e acolo nu pentru că ar ști muzică, ci pentru că face show, pe românește face pă nebunu’. Nu e acolo pentru piesele lui lătrate, ci pentru talentul lui de hipster.”, nu ne rămâne decât să înjurăm, pentru că, nu-i aşa?, acest pseudoblogger este jalnic. Adică, pe bune, băieţel, nu aduci niciun argument la ce spui. În primul rând, este în juriu pentru că produce în general ceea ce cere X Factor. Înţelege şi tu că X Factor nu cere doar voce, sunt mult mai mulţi factori care trebuie acceptaţi pentru a progresa în concurs.

Şi în al doilea rând, blogger priceput ce eşti, piesele lui Cheloo sunt lătrate?

“Dacă să-nveţi n-ai sete, o să speli closete
Şi privind aceste aspecte, nimeni n-o să te respecte.
Află că-n acest pervers univers, divers
Tre’ să te informezi corect şi să-nveţi din mers.
Dacă vrei s-ajungi o mare sculă-n stradă, bine-nţeles,
Ţine minte că mintea conduce pumnul, nu invers.”

Teme pentru data viitoare, pentru blogger-ul nostru priceput:
Paraziţii – Vrei bani (17 ani)
Paraziţii – Jos cenzura
Paraziţii – Instigare la cultură
Paraziţii – Drogurile strică tot

Te-ntrebi care e ideea, blogger nepriceput? Ideea e că ei chiar fac ceva! Ei nu fac campanii anti-drog în care să-ţi spună “Spune NU drogurilor!” sau “Drogurile ucid!”. Ei îţi cântă-n ureche teroarea a ceea ce ai putea simţi dacă ai ajunge în postura aia. Asta te face să te caci pe tine şi să nu te atingi de ele. Nu un concert Animal X sau 3SudEst.

58 COMENTARII

 1. Te salut și eu, Lisa! 😉

  În primul rând îți mulțumesc pentru faptul că-mi dedici atâtea rânduri. Cu toate că limbajul folosit te trădează drept o fană a subiectului dezbătut.

  Cum bine ai remarcat, nu-mi atribui părerilor mele calitatea de adevăr irefutabil. Dă-mi, însă, voie să fac câteva precizări.

  1. Consider că cei care concurează la X Factor trebuie jurizați în primul rând în raport cu ceea ce fac, nu cu ceea ce sunt. De fapt, Cheloo nu s-a luat de altceva-îmbrăcăminte (Bitman o remarcă), ci de-a dreptul de om. Nu cred că orientările de orice fel constituie, chiar și la X Factor, un criteriu de jurizare.

  2. A doua variantă. Da, așa înțelege el că e normal să o facă. Sintagma era „paiață înfometată de atenție”. Aș asocia-o cu comportamentul lui din cadrul emisiunii. Să înțeleg că trebuie s-o asociez cu Cheloo în general? Mie nu mi se pare. Drept e că nici nu-l prea urmăresc.

  3. Înțeleg și eu că vrea să facă show, că există concurență, că nu pot depăși ProTv-ul. Dar mie nu-mi place genul ăsta de comportament. Nu-mi place, spre exemplu, nici Mihai Petre. Tot înfometat de atenție îmi pare și el. Diferă doar metoda.

  4. Când zic „lătrat” mă refer la stilul muzical în general, nu la text. E o chestie subiectivă. Nu trebuie să crezi la fel ca mine.

  5. Asta cu beneficiile hip-hop-ului în societate e o discuție lungă. În principiu sunt sceptic.

  Toate bune și o seară faină!

  Serafim

  • Bună. După cum preconizam, eşti micuţ, dar recunosc că sunt profund impresionată de calitatea pe care o dai textului. Este general valabil, am observat pe blogul tău.

   După cum vorbeşti, probabil nici nu te-ai uitat la X Factor. Nici eu. Totuşi, de ce faci o comparaţie între Mihai Petre şi Cheloo? Sau de ce faci corelaţia între ce face Cheloo şi concurenţa cu PRO TV? Cred că ai văzut doar fazele selectate cu Cheloo la X Factor, iar asta nu e relevant cât să comentezi cum ai făcut-o tu.

   Apropo, o paranteză, poate nu ştiai, dar X Factor, cel puţin în primul sezon cu juriul actual, adică în 2012, din surse sigure a avut cea mai bună cota dintre talent show-urile de la noi.

   La faza cu lătratul nu e de crezut, e de ştiut sau de-nţeles. Ori tu faci afirmaţii defăimătoare cu privire la un fenomen despre care nu ştii nimic şi pe care nu îl înţelegi. La fel cum tu ai dreptul să faci asta, şi eu am dreptul să mă iau de tine pentru a apăra ceea ce tu ataci fără argumente.

   Nu sunt fană Paraziţii, nu ascult nimic din România, dar ştiu să apreciez lucrurile bine făcute. Nu trebuie să fiu fană pentru asta.

   Asemenea.

   • S-ar prea putea să greșești când îmi aproximezi vârsta, dar e mai puțin important. :p Mulțumesc pentru aprecierea textului.

    Cred că faptul de a exista o competiție între cele două emisiuni e un argument suficient pentru comparație. Îi compar pe Cheloo și Mihai Petre deoarece ei ies cel mai mult în evidență din ambele jurii. Poți să spui și că ei sunt clovnii celor două emisiuni. M-am mai uitat și la alte pasaje din emisiune, de-asta mi-am format o părere despre Cheloo. Remarcă faptul că aminteam de o fază în care Cheloo făcea pe nebunul că a venit un tip ce voia să cânte manele.

    Asta cu cotele nu o știam. Știam doar că ProTv-ul i-a luat fața.

    Aici nu pricepi o chestie. Eu vorbesc de gusturi, iar gusturile nu se ….. . Da, din perspectiva mea hip-hop-ul e de obicei lătrat. Sigur, nu putem să nu numim muzică și hip-hopul, dar eu apreciez mai mult stilurile muzicale în care e mai importantă linia melodică decât textul. Ăsta e gustul meul.

    Mulțumesc.

    • Este a doua oară când comentez pe aici, deci nu vreau să se creadă că sar în ajutorul Lisei în vreun fel. Bun, Serafim, tinere – şi dacă ceea ce-am dedus de pe profilul tău de Gravatar este adevărat, atunci chiar eşti tinerel – tu foloseşti un limbaj în textul tău – care, apropos, este despre un subiect de acum un mileniu – care nu prea se pupă cu fețişoara ta simpatică pe care o ai la avatarul ăla. De faptul că faci nişte conexiuni pe care nu le-nțelegi deloc, nici nu mai vorbesc.

     De-ăştia ca tine există pe toată străzile. Chestia simplă pe care trebuie s-o înțelegi e că ai fost citit de mine, de Lisa, de alți câțiva şi cam atât. Cuvintele alea aruncate din dorința de a atrage un pic atenția asupra ta vor rămâne nişte simple cuvinte aruncate de-un puşti pe-un blog şi atât. Nu mă apuc să demontez în vreun fel ce-ai scris în articolul tău, că n-are rost, ar însemna să triplez numărul de cuvinte al comentariului ăsta absolut degeaba. Însă ar fi multe de spus, te asigur.

     În rest, tot ce-ți doresc este să deschizi un picuț ochii, căci ceea ce-i în jurul tău nu-i ceea ce pare. Numai de bine!

     • Ca să nu mai dați cu presupusul, am 20 de ani. Mult, puțin? Nu știu, toți am fost sau vom ajunge tineri și bătrâni. Vârsta nu e argument pentru nimic.

      Subiectul e Cheloo. Nu știu să aibă o vârstă matuzalemică.

      Scriu pe blog – dau share. E și asta o captare a atenției, e drept.

      Îngăduie-mi să nu răspund la atacuri generale la persoană. Dacă n-ai demontat nimic, nu e nimic de deomontat. Aș putea spune la fel: există turme întregi de comentatori care adoptă aceeași poziție: totul e varză – nimic bun – nu argumentez nimic dar mă bag în seamă.

      Poți să înveți nițel de la Larisa, care a argumentat de ce nu-i place ce am scris. De atacuri la persoană sunt pline forumurile. Bănuiala mea e că blogurile sunt făcute pentru argumente.

     • Păi uite, vezi cum percepi ceea ce ți se spune total greşit? Consideri ceea ce-am spus ca fiind atac la persoană? Oh, departe de mine de a fi atac la persoană. Chiar ți-am făcut un compliment subtil, dar normal că nu l-ai prins. E normal, la 20 de ani vedeam şi eu lumea cu alți ochi… sau poate că nu eram chiar ca tine pe vremea aia. Cu siguranță nu eram aşa.

      Hai să vorbim despre vârste, despre ani. Uite, Cheloo, are 35 de ani, face treaba asta – hip-hop, muzica, gen – de 20 de ani. Că tot vorbim de argumente. Ai curaj să spui despre un om care face muzică de 20 de ani – ce chestie, de când te-ai năcut tu – că nu este prezent în juriul ăla pen’ că n-ar “şti muzică”?

      Hai să vorbim şi despre doi oameni, Mihai Petre şi Cheloo. Spui tu că ei sunt clovnii celor două emisiuni. Ei bine, cu siguranță că ai spus aceste lucruri fără ca tu să ai habar care este formatul aceste talent-show-uri internaționale. În juriul ăla tre’ să fie şi unu’ care să dea un pic de sare şi piper show-ului, că altfel ne-am fi uitat plictisiți la tot ce se întâmplă pe scenă. Şi strict vorbind de Cheloo, ce naiba, chiar nu ai urmărit interviuri de-ale lui? Chiar n-ai ascultat piese de-ale lui? Te-nțeleg, gusturile tale muzicale implică alte genuri. Păi hai să-ți dau un sfat mititel, vorbeşte doar de oameni care fac genurile alea muzicale de-ți plac ție. Şi ştiu, o să spui că dacă omul face un gen de muzică ce nu se află în grațiile tale, tu tot poți să vorbeşti despre el. Well, din partea mea, fă-o în continuare. Dar asta nu înseamnă că nu vor veni şi critici la adresa ta ulteriori, iar cele mai multe dintre ele vor fi ale dracului de justificate.

      Am fost destul de argumentat până acum? Sau mai trebuie să mă străduiesc. Uite, dacă nu eşti mulțumit de ceea ce-am scris până acum, promit că-ți voi dedica un articol pe blog-ul meu, că oricum nu am mai scris de ceva vreme şi zic că nu ți-ar strica un pic de promovare, nu?

      Şi să-ți mai spun o chestie. Dacă spun că nu vreau să demontez nimic, asta nu înseamnă automat că nu e nimic de demontat; de cele mai multe ori motivul pentru care nu se face asta ar fi că nu se merită efortul. #numazic

    • Esti un gay coane insista sa asculti Bieber…daca tu numesti hip hop-ul latrat esti din start un pui crescut la cutie cu bec…si vezi ca incerci sa pari elevat dar nu-ti prea iese…si in ultimu’ rand vezi ca hip hop-ul nu este un gen muzical este mai degraba o poezie data pe beat hai pa.

 2. Sa ma pis pe blogurile voastre. Si n-am nevoie de nici un argument plictisitor pentru a face asta. O sugeti la fel ca toata asa zisa presa de la noi

 3. Cine a criticat, e un alt carnat al societatii ,sau vro pizda care incerca sa isi faca cunoscut site-ul ,sau sa isi promoveze prostiile ,prin intermediul unor artisti . Inca traim intr-o tara de cacat ,unde e mai usor sa mananci cacat ,decat sa produci ceva mai bun .
  Multumesc!

   • Dragul meu, aşa am dat eu de înţeles, că eşti disperat după trafic? Deşi, scopul principal pentru care scrii bănuiesc că e acela de a fi citit. Altfel, te cred pe cuvânt. Sunt 40 pentru că aşa am vrut eu.

    • „Adelin, ştie el mai bine câţi au citit ce a scris după ce am publicat eu asta.”

     Fă-mi, te rog, o exegeză pe textul ăsta. Eu sunt prea tânăr să-l pricep. Cât să te plătesc să-mi spui și mie secretul prin care îți controlezi cititorii să dea sau nu click pe un link din articolul tău?

     • Micuţule, uită-te mai sus un pic să vezi ce comentariu i-am lăsat ca răspuns lui Adelin. O să-ţi dai seama cum îmi controlez cititorii.

      🙂

  • @Adelin

   Câtă vreme nu sunt argumente, ce poate fi? De argumente nu vorbești, dar despre mine da.

   Măi, din perspectiva mea nu știe muzică. Punct.

   Ok, trebuie să fie sare și piper. Nu contest. Dar asta nu-i face mai puțin clovni. Faptul că formatul emisiunii implică un clovn nu înseamnă că Mihai Petre și Cheloo nu sunt clovni în emisiunile lor: doar așa e formatul.

   Scriu și vorbesc despre orice, dar n-ai sesizat că i-am scris Larisei că nu am pretenția că ce scriu e 100% adevărat. Nu-mi pasă că primesc critici. Foarte bine. Dacă sunt corecte, nicio problemă.

   Merci tare mult pentru promovare! Trebuie să scriu și eu unul despre tine, cumva?

   În principiu ai dreptate la ultima chestie. Dar ai făcut greșeala să pomenești de efort. Privește-ți și tu cele două comentarii. Nu era mai simplu să scrii din prima ce-ai scris acum și să nu te mai obosești cu idei despre blogul meu și persoana mea? Oare ăla nu e cumva un efort inutil? Crezi că cineva o să te asculte doar dacă spui că nu e bine, fără să argumentezi?

   • Mă pricep doar la desen tehnic, că altfel ți-aş fi desenat ce-am zis până acum, poate ai fi priceput mai bine. Dar e ok, m-am lămurit în clipa în care ai scris propoziția următoare: “Măi, din perspectiva mea nu ştie muzică. Punct”. Pentru asta, îți dau dreptate la treaba cu efortul inutil depus de mine. Numai de bine îți urez!

    Şi-i culmea, că vorbeşti de argumente…

    • Dacă citeai cu atenție articolul observai că am suficiente cunoștințe muzicale cât să nu-l consider pe Cheloo un specialist în muzică. Una e să știi cânta, cu totul alta e să știi analiza o prestație. Cheloo nu o are pe a doua.

     Dacă insiști scriu un articol pe tema asta.

   • ” din perspectiva mea nu știe muzică. Punct. ” =))))
    Serafim, Cheloo produce muzica de 20 de ani, el face instrumentalele pieselor. E imposibil ca in 20 de ani sa nu-ti formezi urechea muzicala :)) . Tu comentezi despre un subiect pe care nu il cunosti. Ai vazut cateva faze la x-factor cu Cheloo si gata ti-ai facut o parere ?????? Pai inseamna ca intre tine si presa din Romania nu e absolut nicio diferenta, voi criticati dupa aparente. Daca nu l-ai analizat bine pe Cheloo, nu ai cum sa vorbesti despre el, pentru ca daca o faci o dai in penibil !!!
    Serafim, invata sa intelegi si stilu’ asta de muzica nu numai “bumtzi bumtzi “. Stilu asta de muzica se numara printre singurele stiluri care transmit un mesaj. Daca stau bine sa ma gandesc Rap-ul cu Rock-ul sunt singurele stiluri care transmit mesaje. Restu’ sunt spalaturi pe creier (ma refer la cele din ziua de azi, ca in trecut era altceva).
    O zi faina !

 4. Senectutea dumneavoastră, mai în vârstă cu 4 ani decât tinerețea mea, a scris comentariul respectiv la multă vreme după. Și e irelevant. La fel cum sunt irelevante și comentariile ce vi le editați, bătrânețile voastre.

  • Bine, domnule, dragă. Ideea e că eu am vrut să ajungă doar 40 de aici, la tine. Trebuie să înţelegi că eu folosesc diminutive în ce te priveşte pentru că ai faţă de copil, nu pentru că ai 20 de ani. Vârsta nu contează, parcă, nu?

 5. Hai că m-am distrat puțin cu voi. Stați chill că nu ajunge Cheloo șomer din cauza mea și nici pe mine nu mă întristează că nu-mi dau dreptate fanii lui.

  Deși începea promițător, dialogul ăsta a alunecat bine. Lipsa de argumente și disperarea după îndreptățire v-a făcut să vă legați permanent de vârstă. Semn de slăbiciune. Când nici vârsta nu mai era de vină, d-șoara Larisa s-a pus pe editat comentarii să dea mai bine. Când s-a prins că am observat, a dat-o pe cum arăt. Falnice argumente, nenică!

  Trei chestii n-ați înțeles: 1 – ce am scris e o opinie a mea 2 – nu e infailibilă 3 – Mă doare în paișpe de traficul generat (am 40 veniți de aici, iar articolul are 140 de like-uri și bănuiesc că like-urile nu vin de aici).

  În rest, toate bune!

  P.S.: totuși….care e unealta secretă prin care manevrezi cititorii să nu dea click? Sigur nu trebuie reparată sau dusă în service? Că a mai lăsat vreo 11 să intre…

  • Nu ştiu ce zici tu acolo de editările vieţii şi ce vrei de la viaţa mea, dar eşti nesimţit pentru că faci diversiuni de-astea bazate pe nimic. Eu nu am editat nimic, şi dacă scrii ceva concret, clar, discutăm altfel. Poate ai dreptate şi concediem împreună pe careva din staf.

   Nu ştiu dacă faci pe prostul, dar e la mintea cocoşului că am făcut articolul în aşa fel încât cei care ştiu ce-i cu ei, să nu mai fie nevoiţi să ajungă la tine, decât dacă vor pur şi simplu. Ştiu că atunci când am citit eu articolul tău, pe la ora 20.00 avea 90 de aprecieri sau pe-acolo. E treaba ta oricum, nu mă interesează.

   • Ceva nu sună coerent la tine. Ai insinuat că mi-ai generat o grămadă de trafic. Ți-am arătat că nu-i așa. Apoi o întorci cum că așa ai vrut, să nu-mi generezi. E același raționament ca la teoria conspirației.

    Vrei să spui că nu e adevărat că ai editat comentariul ăsta?

    A doua variantă: „Eşti praf, pierd timp suplimentar pentru nonsensul pe care insişti să-l debitezi, încercând să pari elevat. Şi n-am.”
    Prima variantă era: „Eşti praf, pierd timp.”

    N-are sens cu tine. Te ascunzi ca un iepuraș când îți arăt adevărul. Altădată gândește de 2 ori înainte să susții o chestie falsă în fața unui necunoscut. S-ar putea să te faci de râs.

    • Dragule, nu mă ascund deloc, acest comentariu l-am editat imediat dupa ce l-am postat pentru că nu am fost mulţumită de cum m-am exprimat. Nu l-am editat după mai mult timp. Credeam că mă acuzi că aş fi editat ceva, iar prin asta să-mi creez un avantaj în vreun sens. Deci da, ai dreptate aici.

     De prima dată ai înţeles greşit, nu am insinuat deloc că ai fi primit mult trafic de la mine, ci am insinuat exact ce am zis, că ştii tu mai bine despre ce e vorba. Nu e logic să ştii tu mai bine?! Nu ştiu care din noi se face de râs, sincer. Dar cred că tu.

  • Alo! Fanu’ lu’ Gigi Becali, calm tati, că-ți crapă vreo capilară şi nu-i bine. Te-ai distrat cu noi? Nu-i problemă, sentimentul e reciproc. Ştii ce e nasol însă? Că-i ca în vorba aia veche, din bătrâni: “Dacă doi oameni îți spun că eşti beat, e timpul să te duci la culcare”. Eh, înțelegi tu ce-am vrut să spun.

   Zici că te-ai distrat cu noi, dar nu prinzi o ironie destul de ieftină, ştii tu, aia cu patruj’ dă vizitatori. Ce naiba, mă! Vorbeşti de lipsă de argumente, vorbeşti de semne de slăbiciune… Mă puştiule, chill un pic, că vorbeşti cu oameni mari aici, nu cu copiii de la grădi. Nu ştiu despre Lisa, dar la 85 de kile ale mele, să fii sigur că nu-ți dau semne de slăbiciune prea uşor – sper că prinzi şi tu gluma.

   Ce n-ai înțeles tu în primu’ rând e că părerea ta, aia care nu e infailibilă, a fost discutată, au fost aduse argumente, mai mult sau mai puțin suficiente, deşi eu cred că au fost destule, prin care ți-a fost dat de înțeles, mai pe româneşte aşa, că nu ai habar despre ce ai scris. Şi să fiu un pic berbec – adjectivul, nu zodia – am să o zic pe limba ta. Mă, din perpectiva mea – şi a Lisei, sunt singur – tu nu ştii despre ce vorbeşti. Punct.

   Ah, şi gata, eu am comentat destul. E ultimul meu comentariu pe-aici. Deci, fă într-un fel şi dă-mi o replică mult prea şmecheră, să poți să te simți biruitor în fața mea.

 6. Chiar e necesar să tot îmi pierd vremea cu voi, oare? Argumente de 2 bani. Ok, îți aduc 10 oameni care-s de acord cu mine. Apoi aduci tu alții 10 care-s de acord cu tine. În asta stă adevărul la tine? Halal judecată.

  Perspectiva ta și a Larisei pe plan muzical nu prea cred că contează, iar pe planul gusturilor mele nici atât.

  Cum să-ți explic eu…ești berbec! 😀

 7. Mie-mi place de el, că ştie să se folosească de cuvinte. Ce-i drept, ideile îl cam încurcă, dar eu zic să-i dăm timp. Probabil nici nu e obişnuit să fie băgat în seamă atât de mult. Hai, că şi eu m-am distrat cu voi, să nu se supere careva… 😀

 8. Din păcate, pe măsură ce îmi oferi replici, dragă Larisa, mă faci să fiu tot mai mult de acord cu un articol scris de Ovidiu Eftimie (TNR) despre femei, bărbați și blogging. Caută-l la el pe blog, dacă vrei. În principiu ideea e să nu te entuziasmezi prea tare când un bărbat sau mai mulți îți dau dreptate. Oare nu sesizezi faptul că fiecare are proprii săi cititori și că la fel erai blamată tu dacă discuția asta avea loc pe blogul meu?

  În fine. O seară faină să ai!

  • Pe bune că eşti copil. Adică… mă faci să rând, în sensul ăsta.

   1. Ce treabă am eu cu ceilalţi care comentează aici?
   2. Crezi vreodată că eu aş fi băgat în seamă ceva scris de tine la adresa mea în acelaşi stil cum am scris eu la adresa ta?
   2.1 Dacă aş fi comentat, în niciun caz nu aş fi sărit în 5 minute şi-n niciun caz nu aş fi început prin a-ţi mulţumi că-mi oferi rândurile respective.
   3. Tot zic că nu îţi mai răspund şi tot o fac! Deci, într-o oarecare măsură îmi eşti drag, pentru că altfel nu s-ar fi întâmplat asta…
   4. Acum dispari pe somn că eu chiar n-am timp!

 9. Arta este greu de inteles de persoane cu care natura sau experientele de viata nu au fost foarte generoase. O lectie buna data acelui blogger, intrebarea mea este: Va intelege el ceva din toate cele cate i-ai spus ? Crezi ca ai sa reusesti sa destepti prostul ?

 10. Serafim eu cred ca tu esti un micut papusel sau mai bine zis un fel de baiatul lui mamica, ai fost ferit inca de cand erai micut de acest fenomen numit hip-hop care dupa parerea mea e singurul gen de muzica in care esti indemnat sa iti folosesti creierul pentru a descifra niste mesaje dar se vede ca nu ai iq-ul necesar pentru asa ceva si preferi sa arunci cu noroi in tot ceea ce iti sta in cale. Posibil sa fie de la educatia primita in cei 7 ani de acasa in care probabil ai fost alintat peste masura de mami sau/si de tati si ai fost invatat ca totul ti se cuvine si totul este asa cum spui tu in schimb te-ai lovit de lumea reala care nu te mai alinta ci isi spune parerea asa cum este ea. Inainte sa mai dezgropi povesti sau iti mai vin idei din astea preconcepute da cateva click-uri pe google apoi asculta 1/2 melodii de ale lui cheloo incearca sa intelege ce spune amul ala in ele incearca sa le intelegi desi ma indoiesc ca o sa poti pentru ca ai fost crescut in puf. Cam asta e.. cum au mai abservat niste persoane mai sus imi pierd vremea cu tine asa ca o sa ma retrag.

 11. Asta se intampla cand oamenii incurca varstele si se grabesc sa sara peste etape. Dupa ce iti iei cateva palme de la viata, in special de la viata de roman, poti intelege mai bine cuvintele Parazitilor.

 12. De regula ma feresc sa intru in troaca porcilor, dar de data asta risc scriind aici cateva randulete, indiferent de replicile doctilor care vor sari ca arsi. Pai, mai oameni buni, daca ati ajuns sa declarati public ca ce scoate autodenumitul Cheloo pe gaura de la gura se numeste muzica, daca ii luati apararea spunand ca “face ce vrea el si face bine ce face”, inseamna ca s-a ajuns la un nivel extrem de coborat in tara aia la domeniul asta. Si poate nu doar la asta. Cu regret nedisimulat, dar Serafim, baiatul de 20 de ani v-a dat clasa in tot ce a scris… Urletele Sharapovei din meciul cu Halep sunt mai ritmate si mai placute la auz decat ce “latra” acel Cheloo… Astept replicile muzicienilor cu staif…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here