Acasă Actualitate Justiţie “Cetăţean european” imobilizat de poliţişti după ce a refuzat să se legitimeze

“Cetăţean european” imobilizat de poliţişti după ce a refuzat să se legitimeze

7480
2

Tot mai mulţi “cetăţeni europeni” cu drepturi, dar fără obligaţii, apar în fiecare zi în centrul atenţiei. De această dată, unul dintre ei a fost imobilizat de poliţişti, după ce i s-a explicat frumos că trăim într-o societate în care există reguli.

Un scandal s-a produs de curând pe scara unui bloc din municipiul Galaţi.

Mai multe persoane s-au adunat, fără a respecta ordonanţele militare, iar după ce poliţiştii le-au cerut participanţilor să se legitimeze, unul dintre cei prezenţi a devenit recalcitrant.[Adevărul]

Poliţistul a fost nevoit să folosească un spray lacrimogen pentru a-l convinge pe bărbat să respecte legea.

Scandalul a avut loc sâmbată, în jurul orei 18:30, în scara unui bloc din cartierul Micro 40, unde se aflau mai multe persoane adunate.

Astea au fost observate de doi poliţişti care se aflau în patrulare pe raza Secţiei 4 Politie Galaţi.

La vederea grupului, poliţiştii le-au solicitat participanţilor să se legitimeze, însă un bărbat a refuzat, devenind recalcitrant.

Imobilizat de poliţişti, după ce a refuzat să se legitimeze

El a ridicat vocea la poliţist, l-a ironizat şi a refuzat să şi spună numele.

Discuţia cu omul legii s-a desfăşurat durata mai multor minute, în prezenţa mai multor locatari care nu aveau mască de protecţie.

“Bă! Nu mai ţipa la mine, că tu nu eşti nimeni pentru mine!”, a spus individul.

“Să cobor jos? De ce? Cobor că vreau eu, nu că-mi spui tu! Da’ de ce trebuie să-ţi dau eu ţie detalii? Cine eşti tu? Cine v-a dată, mă, puterea asta?”, a mai afirmat bărbatul pe un ton iritat.

La un moment dat, scandalagiul a devenit recalcitrant şi a ridicat tonul şi mai mult, moment în care poliţistul a folosit sprayul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi.

Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de politie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Felicităm poliţistul pentru faptul că nu s-a lăsat indimidat de acest individ!

2 COMENTARII

  1. Ba nesimtitilor…eu inteleg ca asta e un dobitoc si merita sa fie legitimat si chiar mai mult dar terminati cu dezbinarea poporului cu cetatean european si cacaturi se astea . Suntetino rusine ! Muie apropo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here