Chiar dacă atunci când erai mic erai pasionat de maşini, ori îţi plăcea mai mult să te joci cu păpuşile, pun pariu că la auzul cuvântului limuzină ceva te făcea să tresari, imaginându-ţi cum ar fi să te plimbi cu o astfel de maşină.

Mai târziu, discutând cu prietenii despre maşini, indiferent dacă aveai sau nu habar despre specificaţiile tehnice ale vreunei maşini, tot puteai să-ţi dai cu părerea că o limuzină este mişto.

Bineînţeles, inevitabil vine şi momentul în care balul de absolvire are loc, iar pentru a-ţi impresiona prietenii fiţoşi, ştii sigur că nu e suficient să te îmbraci cu haine de firmă.

Oricum, după două beri nimeni nu va da doi bani pe pantofii tăi de la Armani. Însă, dacă te dai jos dintr-o limuzină, cu vreo doua fete puţin ameţite, clar îi vei lăsa pe toţi cu gura căsată.

Are rost să mai vorbim despre limuzina de la nuntă? Aşa ziceam şi eu. Mai târziu, dacă nu cumva ajungi şofer de limuzină, mereu vei fi încântat dacă ai ocazia să mergi undeva cu o limuzină. De ce? Pentru că limuzină.

Ca să mai coborâm nivelul de satisfacţie la care o limuzină te poate duce, iată câteva astfel de maşini, cu care sunt convins că nu ai vrea să mergi.
Te scot la o tură?


Publicitate


Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Cum te pişi în funcţie de personalitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

1 Comentariu

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele