Acasă Divertisment Un tânăr bea dezinfectant, după care fură recipientul montat într-o scară

Un tânăr bea dezinfectant, după care fură recipientul montat într-o scară

735
0

Un tânăr este filmat în timp ce pare că bea dezinfectant dintr-un recipient montat într-o scară de bloc din municipiul Suceava şi apoi ia cu totul cutia.

Imaginile au fost publicate de viceprimarul municipiului, Lucian Harşovschi, care cere celor care recunosc persoana să o eticheteze.

tânăr bea dezinfectant suceava
Tânărul observă disperserul şi pare că gustă puţin dezinfectant

Griji pentru tânărul care bea dezinfectant

”Să vedem dacă e bine, sănătos”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a postat pe Facebook, imagini cu un tânăr care pare că gustă din dezinfectantul dintr-un recipient montat într-o scară de bloc din oraş.

Tânărul observă dispozitivul montat pe peretele din scara blocului. Îşi toarnă lichid în mână, o duce la nivelul feţei, după care dispare din peisaj pentru câteva momente.

Probabil mulţumit de calităţile organoleptice ale lichidului, tânărul revine în scară şi apoi pleacă cu tot cu recipient.

”Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoaşteţi personajul, poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă.

Viceprimarul Lucian Harşovschi
#Suceava

Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.🤒 Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă.#Suceava

Publicată de Lucian Harșovschi pe Duminică, 26 aprilie 2020

Dispozitive cu dezinfectant au fost montate în toată țara

Montarea dispozitivelor cu dezinfectant în scările de bloc a fost dispusă de autorităţi pentru a limita răspândirea coronavirus.

Judeţul Suceava este cel mai mare focar COVID-19 din ţară, fiind în carantină totală atât municipiul Suceava, cât şi opt comune limitrofe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here