Atunci mi s-a aprins beculeţul şi mi-am dat seama că pune ceva la cale…

Aşa că am acceptat propunerea ei şi am zis că mă voi duce cu prietenii. În schimb, când a venit ziua cea mare, am mers acasă la un prieten şi am pus totul la punct.

Le-am spus că vreau să-i fac o petrecere surpriză scumpei mele soţii şi că va trebui să ne furişăm în casă, cu tort şi toate cele. Sună bine, nu?

Ne-am adunat cu toţii în scara blocului – prieteni, colegi de muncă, părinţii ei – după care am urcat până la uşa apartamentului, unde le-am adus aminte că trebuie să facă linişte, până intrăm în dormitor.

Am intrat în apartament, fără niciun zgomot, cu toţii rânjind prosteşte.

Am deschis uşa dormitorului şi am strigat cu toţii: SURPRIZĂ!

Dar surpriza a fost de partea noastră când am găsit-o pe nevastă-mea în curul gol şi pe amantul ei, dezbrăcat, întins în patul nostru.

Atunci a început haosul: maică-sa a scăpat tortul, taică-su a început să urle, eu mă prefăceam că sunt surprins, iar ea, bineînţeles, zbiera că eu sunt de vină pentru tot, în timp ce amantul său se chinuia să-şi găsească pantalonii.

A fost cea mai frumoasă aniversare la care am participat.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  O femeie de 98 de ani s-a mutat la azilul de bătrâni unde băiatul ei de 80 de ani trăiește, pentru a avea grijă de el

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele