Acasă Actualitate Ştiri Bărbat împușcat de polițistul care păzea o secție de vot. Ce i-a...

Bărbat împușcat de polițistul care păzea o secție de vot. Ce i-a făcut omului legii

1092
0

Un incident a avut loc înaintea votului în judeţul Prahova. Un bărbat de 30 de ani a fost împușcat de polițistul care păzea o secție de votare.

”În legătură cu incidentul de aseară din județul Prahova, precizez că mai multe persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat în curtea grădiniței din localitatea Drăgăneasa, unde este amplasată secția de votare, și au manifestat acte de violență împotriva polițistului aflat în serviciul de pază”, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

Poliţistul a fost nevoit să folosească armamentul din dotare.[StirileProTV]

Unul dintre agresori, cel care era și cel mai violent, a fost rănit și transportat la spital. În prezent se află în afara oricărui pericol. 

În sprijinul polițistului, care a procedat conform legii, a intervenit o grupă din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova. Mascaţii au rămas în dispozitiv și pe timpul nopții.

împușcat de polițistul care păzea

Toți agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Procurorul a dispus începerea urmăririi penale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice față de doi suspecți, printre care și cel rănit. În cursul zilei de astăzi se vor extinde cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și atac asupra secției de vot.

Suspectul rănit se află sub pază la spital, iar celălalt este reținut.

Totodată, se continuă cercetările și cu privire la alte șapte persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ce a făcut bărbatul împuşcat de poliţistul care păzea voturile

Totul s-a petrecut în curtea grădiniței din Drăgăneasca. Acolo este amenajată secția 523 de votare și în incinta căreia sunt sigilate buletinele și stamplele de vot.

Amețit de băutură, individul a aruncat în agentul de poliție cu o sticlă de băutură, după care chiar l-a atacat fizic pe agent.

Atunci acesta a scos pistolul și, după mai multe focuri de avertisment, a tras în piciorul agresorului.

Bărbatul împușcat de polițistul care păzea voturile a primit apoi îngrijiri medicale. În prezent este în afară oricărui pericol.

Polițiștii susţin că individul era însoțit de încă alți 4 bărbați, și ei aflați în stare avansată de ebrietate. Aceştia au fugit, însă au fost identificați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here