Asistenta medicală din Măureni, soția preotului din comună, decedată în condiții supuse unei anchete penale, a fost înmormântată astăzi în condiții speciale. Femeia a fost condusă pe ultimul drum în aplauzele întregii comune.

Imaginile sunt extrem de emoţionante.

Adusă cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Reșița cu o fractură deschisă de gambă, femeia s-a stins în doar câteva ore.

Le-a precizat cu sinceritate, atât echipajului de pe ambulanță, cât și medicilor de la spital, că a avut contact cu un suspect de infectare cu COVID-19.

Asta ar fi costat-o moartea, acuză familia și apropiații. Aceştia susţin că, de teama coronavirusului, nimeni nu s-a atins de pacientă.

Cert este că femeia nu a ajuns în sala de operații.

Localnicii au ieşit la porţi şi au presărat drumul cu flori

Ulterior decesului a fost confirmată cu COVID-19.

Acest lucru este de neacceptat pentru cei din comunitate, cât timp niciun alt locuitor al Măureniului nu este infectat, iar contactul la care se referea preoteasa a primit rezultat negativ.

Cum și mai ales dacă este cineva responsabil de moartea femeii, vor stabili organele de cercetare penală.

Pe ultimul drum în aplauzele întregii comune

Pentru că, oficial, asistenta medicală fusese infectată cu COVID-19, ea a fost înmormântată astăzi, la Măureni, în condiții speciale.

Din cauza restricţiilor impuse de starea de urgență, dar și datorită primarului și oamenilor din comună.

Publicitate

Ultimul drum al asistentei a fost presărat cu flori.

Întreaga comună și-a luat rămas bun de la preoteasă apaludând contergiul funerar care a trecut pe drumul spre cimitir.

• CITEŞTE ŞI:  5 lucruri interesante despre regele Thailandei, Rama X, un om extrem de bizar

„A fost dureros, sfâșietor. Câte doi membri din fiecare familie au ieșit la poartă, la distanță adecvată unul de celălalt, cu declarații în mână, pentru a putea respecta măsurile din Ordonanțele militare. Cortegiul a fost primit cu aplauze, s-au aruncat flori și s-a cântat Hristos a Înviat. Atât am putut face noi pentru tanti Corina, așa au înțeles oamenii din Măureni să-și ia adio de la un om extraordinar”, a declarat Brian Filimon, primarul comunei Măureni. [Expressdebanat.ro] 

https://www.facebook.com/ExpressdeBanat/videos/564411134204493/
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele