Frane Selak, născut în 1929, este un profesor de muzică croat, a cărui viaţă nu a fost foarte palpitantă în tinereţe. Putem spune despre el că este cel mai norocos ghinionist din lume.

După cum spuneam, viaţa lui Frane Selak era cât se poate de normală. Până la un moment dat, când totul a luat-o razna.

Publicitate

Pregăteşte-te pentru o poveste incredibilă a celui mai norocos ghinionist din lume!

povestea lui Frane Selak

Viaţa incredibilă a lui Frane Selak

1962 – în timpul unei călătorii cu trenul, acesta a deraiat şi a plonjat în apa rece ca gheaţa a râului. 17 pasageri au murit, Frane Selak s-a ales cu o mână ruptă, reuşind să înoate până la mal.

1963 – în timpul unei călătorii cu avionul, ambele motoare ale acestuia s-au oprit, iar avionul se îndrepta spre sol. Pentru ca situaţia să devină şi mai dramatică, una din uşile de urgenţă s-a desprins, iar Frane Selak a fost aruncat din avion. Avionul s-a prăbuşit, iar toţi pasagerii au decedat. Frane Selak a căzut în mod miraculos pe o căpiţă de fân, scăpând cu leziuni minore.

1966 – pentru că nu mai ştia cu ce să se deplaseze pentru a evita moartea, profesorul a decis să folosească autobuzul. Însă, bineînţels că în timpul unei călătorii, autobuzul în care se afla s-a defectat la sistemul de direcţie pe un pod, căzând în prăpastie. 4 pasageri au murit. Dar nu şi Frane.

Publicitate

1970 – deoarece nu putea să se deplaseze doar pe jos, Frane mai folosea autoturismul din când în când. Până într-o zi în care i-a explodat motorul. Profesorul a sărit din autoturism înainte ca acesta să explodeze.

1973 – considerând că a fost o întâmplare şi că şansele ca autoturismul său să mai explodeze vreodată sunt infime, Frane a continuat să se deplaseze cu maşina. Până a luat foc din nou, de data aceasta pe interior. Suferind câteva arsuri uşoare, profesorul a supravieţuit.

1995 – după ce şi-a dat seama că autovehiculele îi aduc ghinion, Frane a decis să devină mai mult pieton. Însă maşinile nu au fost de acord, fiind lovit în plin de un autobuz. A supravieţuit.

1996 – deja povestea pare exagerată, însă în timp ce se deplasa pe un drum cu serpentine, încercând să evite un impact cu un camion, acesta a căzut într-o prăpastie de aproape 100 m. Maşina a explodat, însă Frane Selak nu se afla în interior, reuşind cumva să sară pe geam în timp ce cădea.

2003 – dacă te gândeşti că nimic nu i se mai putea întâmpla decât să moară într-un accident, iată că de această dată, profesorul Frane stătea liniştit în casă urmărind o extragere la loterie, unde jucase pentru prima dată în viaţa sa. Nu, nu a fost lovit de vreun OZN, ci a câştigat marele premiu de 800 000 $.

Publicitate

Iată povestea celui mai norocos ghinionist, în imagini:

Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele