Care este diferenţa dintre o super-maşină şi o rablă? Tehnologia prin care a fost creată, atenţia la detalii, materialele de calitate şi timpul acordat fiecărei părticele? Posibil.

Dar poate fi creată o super-maşină din bucăţi adunate din rable? Cu siguranţă!

Pe o durată de 5 ani de zile, Galeria Figurilor din Oţel din Pruszków, Polonia, a invitat numeroşi artişti din toate colţurile lumii, pentru a transforma nişte bucăţi de metale vechi, în artă pură. Şi au cam reuşit.

Folosind doar bucăţi de fier găsite la un centru de colectare din zonă, artiştii au reuşit să aducă la viaţă nişte maşini pe care le vedem mai des pe internet decât în realitate: Mercedes 300 SL, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Maserati GranTurismo şi Ferrari 250 GTO.

Artiştii au investit timp şi răbdare pentru a crea aceste maşini, iar rezultatele pot fi observate cu ochiul liber uitându-ne la interiorul maşinilor, curbele care sunt raportate la maşinile scoase din fabrică şi chiar la motoarle acestora.

Continuarea pe pagina următoare

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Cel mai rapid biciclist din lume | A pedalat până a atins 200 km/h! (VIDEO)

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele