Un pompier voluntar din statul american Indiana a avut parte de surpriza vieţii sale. Bărbatul a mers la bancomant pentru a-şi scoate ajutorul de la stat, dar era să leşine când a văzut soldul contului.

Voia să-şi ridice ajutorul de la stat

Charles Calvin, un pompier voluntar din New Chicago, statul Indiana, a mers la un ATM pentru a ridica 200 de dolari, dar s-a trezit cu 8,2 milioane de dolari în cont. [Unilad]

ajutorul de la stat
Pompierul voluntar şi banii din cont

Bărbatul aştepta intrarea sumei de 1.700 de dolari în cont, bani ce reprezentau un stimulent financiar plătit de stat către americanii afectaţi de coronavirus.

El a introdus cardul în ATM şi nu i-a venit să creadă ce vede.

Din păcate pentru el, eroarea a fost remediată la scurt timp.

Milionar pentru câteva minute

ajutorul de la stat 8 milioane in cont
Astfel arăta soldul contului în care se aflau 8,2 milioane $

„E destul de bizar. Într-o secundă eşti milionar, iar în următoarea din nou sărac. Dar hei, când eşti sărac nu ai decât o direcţie: în sus”, a spus el pentru WGN 9.

Până la urmă, Charles Calvin a fost nevoit să se mulțumească cu ajutorul de 1.700 de dolari primiți de la statul american.

Pompierul american se poate considera norocos, deoarece nu a avut timp să cheltuie niciun dolar din banii primiți din greșeală.

Anul trecut, alţi doi concetăţeni de-ai săi s-au trezit cu suma de 120.000 de dolari în cont.

Făra să se întrebe de unde au apăru banii, cei doi soți din Pennsylvania s-au pus pe cheltuială și și-au cumpărat tot ce și-au dorit la momentul respectiv.

Cei doi s-au ales cu dosar penal, fiind acuzați de furt.

Publicitate
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele