„Românii au talent” este un talent-show importat de trustul MediaPro în România şi care a fost difuzat în premieră în februarie 2011 pe PRO TV. Succesul a fost colosal la început şi mulţumitor în următoarele sezoane. Să citim câteva motive pentru care nu e bine să te uiţi la această emisiune.

A câştigat Adrian Ţuţu, deci putem vorbi mai degrabă de „Românii sunt orfani”. În general, o masă mare de oameni a adus critici modului de realizare a show-ului, mai ales după ce primul sezon a fost câştigat de Adrian Ţuţu, al cărui mare talent a fost faptul că era orfan.

Niciodată nu câştigă cineva cu un talent real. Nici următorii câştigători nu au avut parte de aprecierea publicului larg, valuri de critici venind la adresa show-ului după fiecare sezon.Mihaela Rădulescu e în juriu. Mai nou, cooptarea Mihaelei Rădulescu în juriu pe post de „tipă rea” a dus la unele controverse publice. Nu îi iese deloc, în încercarea de a părea foarte dură şi profesionistă-n d-ale dansului, ajunge să pară mai degrabă bărbat, uneori chiar picând rău de tot în penibil.

Andra e în juriu. Dacă vine o vacă cu viţelul ei pe scenă şi îi dă să sugă, de un lucru puteţi fi siguri: Andra va plânge.

Andra e gravidă. Show-ul a focalizat atenţia atât de mult asupra sarcinii Andrei încât în mod cert copilul va avea un talent foarte mare… sau ceva de genul ăsta.

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

1 Comentariu

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele