WC-ul este prima chestie care-ţi vine-n cap când te gândeşti la bacterii şi chestii contaminate?

Există lucruri mai murdare decat toaleta.

Şi pe care le foloseşti zilnic.

telefon mobil femei

Află că vasul toaletei este destul de inofensiv comparativ cu:

  1. BANII – Pot fi de până la şase ori mai murdari, la propriu (este destul să te gândeşti prin câte mâini trec).
  2. PERIUŢA DE DINŢI – În gură sunt cam cele mai multe bacterii, aşa că periuţa ta de dinţi nu este tocmai sterilă. Şi ca bonus, dacă nu o depozitezi într-un loc ferit, atunci când tragi apa, alte bacterii îşi iau zborul şi pot atinge orice pe o rază de 2-3 metri! Deci…
  3. POŞETA – Textura poşetei este în general foarte primitoare cu germenii care caută gazdă. Atingi geanta, o deschizi, pui mâna pe ruj, pe care îl contaminezi, ş.a.m.d. E clar că o poşetă e murdară în interior, dar, pe bune, este evident că exteriorul chiar excelează – studiile arată că pe fundul a 18% dintre genţi există bacterii ca E.coli.
  4. TELEFONUL MOBIL – Nu cred că are nevoie de prezentare. 15% dintre telefoane găzduiesc focare de bacterii, inclusiv stafilococi şi E.coli. Poate fi de vreo 18 ori mai murdar decât vasul de toaletă. Explicaţia: toaletele sunt spălate mai des.
  5. MONITOARELE CÂNTARELOR DIN SUPERMARKET – Poate asta pare amuzantă, dar conform unui studiu de rahat al Universităţii Stanford, transmiterea microbilor pe suprafeţe de sticlă, cum sînt acele touch-screen-uri care te ajută să cântăreşti legumele şi fructele, e ceva comun. La fiecare atingere îţi transferi pe degete 30% din germenii aflaţi pe ecranul respectiv, şi laşi alţii noi acolo, logic.
• CITEŞTE ŞI:  A născut copilul fiului ei, iar povestea acestei familii te va lăsa fără cuvinte

95% DINTRE OAMENI NU SE SPALĂ CORECT PE MÂINI! 20 DE SECUNDE SUB JETUL DE APĂ PUTERNIC AR FI OPTIME.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

4 Comentarii

  1. Banii nu mai sunt asa de murdari,ii spala mafiotzii zilnic Parerea mea este cele mai murdare lucruri sunt talpile pantofilor care au umblat o zi prin centrul istoric si 2 clopul lui Ghita ciobanul,preferatul Otiliei

  2. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele