1. Postări reciproce de dragoste pe pereţii publici ai reţelelor de socializare

Pentru că oricum aţi făcut eforturi considerabile ca absolut toată lumea să-şi imagineze că într-o relaţie ca a voastră, totul este mereu aşa cum pare în fotografii, chiar nu e nevoie să irosiţi text în văzul tuturor, nu o să convingeţi pe nimeni că vă iubiţi mai mult decât era deja evident.

Toţi bârfitorii despre care vă place să postaţi într-un context îmbibat de iubirea voastră aproape extraterestră, sunt de fapt cei care, fără pic de invidie, simt o oarecare ruşinare profundă, mai ales că se ia tot timpul în considerare că împărţim oxigenul.

sursa foto: desteptarea.ro

Înţelegem toţi că este înfiorător de bine să simţi că eşti perfect completat şi că în sfârşit vezi luminiţa de la capătul tunelului, să fii lângă cel/cea care te face să te trezeşti dimineaţa şi să faci o omletă în timp ce deschizi Facebook şi să fotografiezi tot şi să publici.

Nu-ţi dai seama că timpul petrecut fotografiindu-te lângă o omletă de 50 de ori până la cadrul perfect şi editând rezultatul, l-ai putea petrece cu iuby? Da, da, inclusiv timpul pe care îl petreci cu supravegherea numărului de aprecieri ori când te cerţi prin comentarii, că „iuby e frumy, invidioşilor, vă ofticaţi că nu sunteţi într-o relaţie”.

Bineînţeles, cu toţii pierdem foarte mult timp pe Facebook, timp pe care l-am putea întrebuinţa altfel, dar nu toţi alegem să urcăm la prima staţie, pe care o asociem cu un soi de umilinţă, până la urmă.

• CITEŞTE ŞI:  David Vetter: Povestea cumplită a copilului care a trăit într-un balon timp de 12 ani

Adică, pe bune, să luăm în considerare că ne trezim cu tot felul de breaking news cu multă piele, ruj, buze şi cele mai colorate inepţii prin care vă etalaţi valenţele sentimentale vizavi de relaţie, când nici măcar nu ne-am mâncat pseudomicul-dejun.

E ciudat cum simţi nevoia să-ţi tăguieşti partenerul în absolut orice postare, videoclip, Facebook, YouTube, indiferent dacă are vreo legătură sau nu cu postarea în sine. Şi mai ciudat e că eşti absolut convins că toată lumea consideră asta adorabil.

Nu mai vorbim de ciudat, pentru că e deja tâmpit e că ţi se pare convenabil să postezi pe peretele partenerului tot felul de videoclipuri însoţite de texte de dragoste pompoase şi declaraţii peste declaraţii. WTF? Cel mai tâmpit e că se vede că prezenţa ta în online se rezumă la ceva marketing într-o relaţie. Adică eşti nebun.

Din perspectiva unei persoane care a trecut prin chestii de-astea, cedând rapid de fiecare dată, menţionez că lumea se vede mult mai frumos când ştii şi ce-i cu ea.

2. Înlocuirea oricărui al treilea cuvânt cu iuby >>>

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele