Am o mare problemă cu pantalonii!

Întotdeauna m-am întrebat de ce unii…să le zicem mai diferiţi, aleg să poarte pantalonii lăsaţi până sub fund, sau să se îmbrace cu nişte izmene în care arată ca şi cum s-ar fi căcat pe ei.

Evident, aici fac referire şi la izmenele lui Justin Bieber, cu riscul de a fi ars pe rug de copilele obsedate de idolul lor.

Dar hai să începem cu cei care poartă pantalonii ca nişte idioţi, cu şanse mari să li se vadă urmele de frână de pe chiloţi.

Dar mai sunt unii care îşi trag pantalonii până în gât şi nu realizează că arată ca nişte clovni.

Bine, imaginile de mai jos sunt cele din situaţii extrem de penibile, dar ai prins ideea. 

Acum gândeşte-te bine la persoanele pe care le cunoşti şi umblă cu pantalonii traşi muuult prea sus.

Când îi vezi, adu-ţi aminte să faci mişto de ei. Măcar în gând.

Publicitate

Şi acum, să trecem la cireaşa de pe tort: izmenele lui Justin Bieber.

Atunci când eşti mare vedetă, probabil ai impresia că orice căcat faci, e super tare. Dar nu e asta problema.

Nasol e faptul că nu doar tu crezi asta, ci şi milioanele de fani cu început de retard, al căror idol eşti fără niciun motiv anume, încep să creadă că e super tare şi, bineînţeles, să imite ca nişte maimuţe spălate pe creier ce sunt.

Hai, obsedatelor, săriţi pe mine! Dar întâi uitaţi-vă la imaginile de mai jos. Ştiu că vă cer prea mult, dar faceţi un efort şi conştientizaţi că arată ca şi cum s-ar fi căcat pe el.

• CITEŞTE ŞI:  Cum se distrau oamenii în trecut, înainte de existenţa internetului şi a televiziunii

„Dar vai, cum poţi să te iei de Justin??? El poate să facă ce vrea, că noi, belieberii, îl iubim!!” Marş, fă, proasto!

Mai sunt şi domişoarele care umblă cu blugii rupţi. Dar nu puţin găuriţi, ci rupţi de-a dreptul. Atât de rupţi, încât găurile ocupă mai mult loc decât materialul în sine. De ce??!??!

Da, ştiu, e la modă… 😐

Aici avem câteva posibile explicaţii, pentru modurile în care unii aleg să poarte pantalonii. Nu sunt în măsură să-i critic, dar cu siguranţă pot face mişto cât vreau eu. 

Gata, belieberilor! Am găsit şi explicaţia!!!

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

5 Comentarii

  1. Bine, Juss chiar nu e perf si cateodata poarta si haine penibile… dar conteaza sufletul, nu infatisarea… si sincer… asta e moda… mie imi plac pantalonii lui. ?❤❤

  2. În primul rând Justin nu poartă așa pantaloni ca să știi și tu în al doilea rând nu va mai dați mari atât ca (,) crede-ti multe despre Justin defapt voi habar nu aveți ce viață are poate că se droghează pentru că are bani si nu este treaba voastră ce face el la cați bani a dat si cate haine a dat în loc să le arunce pentru că mă scuzați el este „Marele Justin Bieber”. Dar nu e așa nu știți că el canta pe strada dar uite că doar cu voia Domnului a ajuns cine a ajuns . Deci va rog să nu mai face-ti mișto de hainele lui pentru că (,) chiar dacă voi credeți că el se îmbracă penibil așa e stilul lui mai ” Swag” și nu cred că e vina lui nu el a inventat pantaloni aia așa că nu va mai luați de Juss al nostru ca va ????????

  3. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele