Vrei să spargi o faţă de ultras şi nu ştii cum? Recrutăm!


ultras-Ploiesti1Luând în considerare atitudinea Jandarmeriei Române în multe situaţii şi analizând comentariile din presă ale purtătorilor de cuvânt din cadrul instituţiei, putem ajunge lejer la concluzia că sunt diferite specii de jandarmi. Într-una dintre ele sunt incluse persoanele fizice şcolite superficial şi îmbrăcate în uniformă, care se simt cu adevărat importante, mai ales într-un cadru în care orice băşină de-a lor poate ajunge uşor la nasul unui ultras. Adică, e simplu, grup de jandarmi păzeşte grup de ultraşi, jandarmul trage o băşină şi aude un ultras cum spune: „Băăă, ce pute, să moară Steaua!”. După ce jandarmul aude asta, sunt două variante de replici pe care le poate scoate: 1. „Ce zici mă?! Adică eu put?” timp în care pune mâna pe pulan şi are grijă să fie sigur că are casca şi toate protecţiile la locul lor, sau 2. „Cine să moară, mă?” timp în care îi transmite unui coleg la fel de inteligent că ultrasul a zis că ar trebui să moară mă-sa. Atenţie la toate protecţiile, să fie acolo!


Cum putem explica noi oare că din cele 15 autocare, sau câte dracu’ au fost, cu suporteri petrolişti care se deplasau spre Bucureşti pentru a vedea un meci de fotbal, jandarmeria nu a găsit măcar unul plin cu oameni care să nu se afle sub influenţa băuturilor alcoolice? Băăă! Unul singur! Nu au găsit, cică persoanele întoarse din drum se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, îţi dai seama?! Toţi!

Aşa că m-am gândit eu căăăă, titlul prezentului articol ar putea fi un bun slogan de recrutare pentru şcoala de jandarmi.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Divertisment

Nu rata: