Vlad Munteanu KJA DOC e live matinal cu USPAPE pe Facebook

3 min


Dacă i se spune matinal, nu înseamnă că e vreun soi de concurenţă pentru Răzvani şi Dani. USPAPE. Aceasta ar fi una dintre regulile cu care trebuie să pleci dacă alegi să urmăreşti DOC pe Facebook. A doua ar fi că acolo nu-i doar DOC, e şi Vlad. E o chestiune de nuanţă, ştii tu.

Recent anunţam că Deliric s-a dat şi pe Youtube cu The Deli Show. Dintr-o ciudată fericire, într-un timp relativ scurt, Jupiter a reuşit să impresioneze Terra. Bineînţeles că nu putea impresiona pur şi simplu prin ceea ce face. Ştii cum e, în viaţă, e nevoie şi de bulan. Ei bine, Deli a făcut senzaţie, ajutat ce-i drept în mod înfiorător de violent de-un hazard nefericit cu happy-end. Din păcate, aşa funcţionează pe la noi. Pentru cine n-a vizualizat încă păţania, vă servesc eu.

Având ca target ideea de a nu crea impresia şi mai multor oameni că DOC, PORC, DELIRIC e una şi-aceeaşi chestie, o să revin la DOC fără să mai zic ceva de PORC. Nici de stoc. Vorbim de cum e-n State, cum e cu USPAPE…

Cred că DOC e supărat rău pe Mark. În mod total neaşteptat, la un moment dat, Vlad Munteanu s-a apucat de făcut live-uri pe Facebook. Când şi când, te mai trezeai prin feed cu câte un video înregistrat live dimineaţa de doctor. Te obişnuieşti destul de repede cu ideea. Omul chiar ştie să se afişeze live, oricât de ciudat li s-ar părea celor care nu ştiu pe ce lume trăiesc. Dar parcă nu te aştepţi să-ţi promită atât de solemn că o să mai facă, numind obiceiul „matinal” şi branduindu-l USPAPE.

Da, în dimineţile în care are el chef, avem un altfel de matinal, USPAPE. Unde mai pui că are de gând să adune şi invitaţi. Cică şi concursuri o să fie. Cale bună, pentru cine înţelege.Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Andrei

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *