Urâților, Simona nu joacă fotbal!


10730808_10152869592089379_3504994382994484470_nDupă succesele uriaşe ale Simonei Halep din grupa sa de la Turneul Campioanelor din Singapore şi după rezultatul de azi al Serenei Williams în fața canadiencei Eugenie Bouchard, cârcotaşii au tras deja obişnuitele concluzii idioate cu privire la deznodământul acestei grupe, care va fi dat de rezultatul confruntării de mâine dintre româncă şi Ana Ivanovic. Ce zic ei? Că Simona va ceda partida sârboaicei, astfel încât Serena să dispară din peisaj.

Omuleţi urâţi ce sunteţi, aici vorbim de tenis, nu de fotbal. Ştiu că sună clişeic şi banal, dar nu asta contează. Vorbim de un turneu colosal la care orice victorie şi orice performanţă pozitivă aduce o serie interminabilă de avantaje, iar finalitatea este infinit mai relevantă decât evitarea unei EVENTUALE finale cu Serena. Este ruşinos de-a dreptul să transferaţi fraudulos mizeriile specifice fotbalului, într-un sport atât de minunat şi, mai ales, să le raportaţi la o minune de fată, cu care ar trebui sa fiți mândri că sunteţi contemporani.

Simona Halep şi-a câştigat deja de ceva timp statutul de simbol al României, obişnuiţi-vă cu ideea. Fata asta aduce un capital de imagine uriaş acestei ţări, total necondiţionat.

Aşadar. În primul rând, dacă mâine nu vine victoria, în niciun caz nu este pentru că trebuie să iasă Serena din competiţie, ci pentru că Ana Ivanovic câştigă. Pur şi simplu. În al doilea rând, dacă Simona va învinge mâine, nu înseamnă că va disputa finala competiţiei cu Williams, din simplul motiv că finala nu se va juca înainte de semifinale. Este asta destul de logic pentru toţi urâţii?! Şi… da, ați ghicit, în semifinale, atât Simona, cât şi Serena, vor avea adversare de clasă mondială, de care vor trebui să treacă pentru a accede în finală. E o certitudine, nu o presupunere, este realitatea în cea mai purā stare. Şi în al treilea rând, să nu uităm de forma în care se află Wozniacki.

Astfel, fac apel către toţi cei care pot dezvolta nesimţirea de a da cu presupusul în sens negativ faţă de Simona Halep, inclusiv în aceste zile istorice pentru sportul românesc, să-şi dea palme până conştientizează că tenisul nu e ca fotbalul, la fel cum iarna nu-i ca vara.

SUCCES, SIMONA!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Actualitate

Nu rata: