fbpx

Unul dintre cei mai diabolici criminali în serie este pedepsit într-un mod dubios

3 min


Majoritatea criminalilor în serie care au existat de-a lungul istoriei au fost prinşi şi condamnaţi pentru faptele lor oribile.

De obicei, pedeapsa lor era condamnarea la moarte, prin diferite metode, fie că a fost vorba de tăierea capului, spânzurare, execuţie cu arma de foc sau, mai blând, injecţia letală ori electrocutarea, ca în cazul lui Ted Bundy.

Ei bine, unul dintre cei mai diabolici criminali în serie nu a avut parte de un astfel de tratament, întrucât faptele sale oribile au determinat autorităţile să ia o măsură destul de ciudată.

Este vorba despre cel mai mare criminal în serie care şi-a desfăşurat activitatea în Thailanda – See Uey Sae Ung, cunoscut mai bine drept Si Quey. Dacă vizitezi capitala thailandeză Bangkok, ai ocazia să te uiţi de aproape la Si Quey, însă trebuie să ştii că nu face parte din lumea celor vii.

A ucis 6 copii şi le-a mâncat inimile şi ficaţii

Născut în China, Si Quey s-a mutat în Thailanda în anul 1944, unde a comis atrocităţile pentru care mai târziu a fost pedepsit. Criminalul a ucis cu sânge rece 6 copii, cărora le-a mâncat inimile şi ficaţii, crezând că această practică îi va da puteri supraomeneşti şi, într-un final, îl va face nemuritor.

Ceea ce îl face deosebit pe acest criminal faţă de alţii de teapa sa este faptul că rămăşiţele sale nu zac într-un sicriu. După ce a fost capturat şi executat prin spânzurare în anul 1950, autorităţile au decis că pedeapsa lui Si Quey este prea uşoară. Din acest motiv, cadavrul criminalului a fost îmbălsămat şi mumificat cu parafină, după care a fost expus publicului, pentru a fi dat ca exemplu celorlalţi criminali.

În prezent, mumia criminalului se află expusă la Muzeul de Medicină Legală din Bangkok.

Si Quey a devenit o adevărată legendă de groază printre copiii din Thailanda, părinţii acestora folosindu-se de mitul ucigaşului pentru a-i speria dacă nu se comportă corespunzător. Exact cum obişnuiesc părinţii români să-şi sperie copiii, spunându-le că-i vor da ţiganilor.


Apreciază şi distribuie


Apreciază şi distribuie


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
1
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
1
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
3
Cool
WTF WTF
7
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *