Unde găsim cel mai ieftin carburant din ţară şi care e singura reşedinţă de judeţ fără Petrom

2 min


pisica-a-baut-benzina (1)Pe măsură ce timpul trece, preţul carburanţilor este continuu crescând, însă diferenţa preţurilor între anumite zone ale ţării este totuşi sesizabilă. Din tipar iese în special zona Moldovei, unde preţurile sunt mai joase decât în restul ţării cu 20-30 de bani/litru.

Cu ajutorul unei aplicaţii a celor de la Petrom, cel mai mare lanţ de distribuţie a carburanţilor, care indică informaţii despre fiecare staţie din ţară, se poate constata că cea mai ieftină benzină din ţară o găsim în

Bacău, la preţul de 5,99 lei/litru pentru Standard 95, comparativ, cea mai scumpă benzină de acelaşi tip din Bucureşti ajunge la 6,35 lei/litru la staţia de pe şos. Pipera. În ce priveşte motorina, o găsim la cel mai mic preţ în staţia Petrom din comuna Poiana Tei, jud. Suceava, care se află pe drumul care leagă Piatra Neamţ de Vatra Dornei, preţul motorinei Standard acolo fiind de 6,06 lei/litru. De asemenea, preţuri foarte reduse la motorină comparativ cu restul ţării găsim în staţiile din Botoşani şi Roman, la 6.08 lei. La aceeaşi staţie de pe şos. Pipera, motorina o putem achiziţiona la preţul de 6.40 lei/litru.

Un alt aspect interesant pe care îl putem sesiza pe harta aplicaţiei celor de la Petrom, este că municipiul Vaslui este singura reşedinţă de judeţ din ţară care nu are nici măcar o staţie de distribuţie carburant Petrom.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Andrei

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.